6gb aylık 100 veriyorum, benim de farkım yokŞu vodafone dan kazık yiyen tek kişi benim sanırım 4gb a aylık 86 veriyom
Aynı şekil hem uygun hem de köyde falan çekiyor, Turkcell köyde cekmiyor bizim.Vodafone mobilden tek memnun olan benim herhalde.
Hocam o kadar haklısınız ki altına imzamı bile atarım şu yazının. 12. katta oturuyorum burada bile çekmiyor bir sene anca dayanabildim. Turkcell'e geçtim kafam rahatladı.vodofonun Allah belasını versin ne köyde çeker ne kadıköyde 10. katta çeker ne boğazda çeker ülkeye sokanın Allah belasını versin yakın zamanda turktelekom yolu gözüktü bana
Türk Telefkom'da onun Laciverti, hiç bulaşma derim.vodofonun Allah belasını versin ne köyde çeker ne kadıköyde 10. katta çeker ne boğazda çeker ülkeye sokanın Allah belasını versin yakın zamanda turktelekom yolu gözüktü bana
evet evde türk telekom kullanıyorum böyle bir şey yok ya modem bile değiştim belki sorun modemdedir diyeTürk Telefkom'da onun Laciverti, hiç bulaşma derim.
O kadar da değil bence. Turkcell ile Vodafone arası karışık bir noktada Ben kullanıyorum, 10 20 Mbps veriyor, oyun girerken ping standart 50 60 ms falan zaten, çekmediği nadir oluyor. Hızlı değil sadece.Türk Telefkom'da onun Laciverti, hiç bulaşma derim.
15gb 80tl veriyorum hocam yenilemeniz lazım paketi.Şu vodafone dan kazık yiyen tek kişi benim sanırım 4gb a aylık 86 veriyom
lazım lazımda düzgün teklif yokki, şey diye duydum eğer çok pahalı olduğu için kontörlüye geçip 1 ay sonra yine normale geçince düzgün teklifler veriyormuş ama onla uğraşmak istemiyorum15gb 80tl veriyorum hocam yenilemeniz lazım paketi.
İnternet olarak memnunum ama mobil leşşevet evde türk telekom kullanıyorum böyle bir şey yok ya modem bile değiştim belki sorun modemdedir diye
Cidden bana o kadar.O kadar da değil bence. Turkcell ile Vodafone arası karışık bir noktada Ben kullanıyorum, 10 20 Mbps veriyor, oyun girerken ping standart 50 60 ms falan zaten, çekmediği nadir oluyor. Hızlı değil sadece.