Neler Yeni

Vodafone tüm tr de düştü

ENDER.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ender serce
VODAFONE KADAR REZALET BİR FİRMA YOK :kedi: :kedi: :kedi:

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
İnternet olarak memnunum ama mobil leşş

Cidden bana o kadar.
Bakkala giderim bakkalda çekmez. Eve girerim odamda çekmez, mutfakta çekmez, koridorda, yatak odasında, salonda 2 çizgi çekiyor ama bahçede çekmiyor :D. Böyle daha çok mekan yer sayarım ama gereksiz uzar, bu arada istanbul/Sarıyer'de yaşıyorum, Hani öyle Allah'ın unuttuğu yerler falan değil. Anneme turkcell aldık, benim çekmiyor dediğim her yerde çekiyor.
Turkcell şu an her yerde çeken tek performanslı sağlayıcı zaten orası apaçık belli. Ancak bütçeyi çok fazla aşıyor, çok nadir kampanya yakalanırsa belki geçilebilir ama normal zamanda imkansıza yakın. Zaten diğer operatörler de sırf bütçeden dolayı tercih ediliyor, yoksa yüzüne bile bakılmayacak kadar rezil hizmet veriyorlar.

hamzaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
hamza oztas
Turkcell şu an her yerde çeken tek performanslı sağlayıcı zaten orası apaçık belli. Ancak bütçeyi çok fazla aşıyor, çok nadir kampanya yakalanırsa belki geçilebilir ama normal zamanda imkansıza yakın. Zaten diğer operatörler de sırf bütçeden dolayı tercih ediliyor, yoksa yüzüne bile bakılmayacak kadar rezil hizmet veriyorlar.
Okadar haklısınki sırf 8gb yi 100 tl ye alıyorum diye türk telekom kullanıyorum bursa emek te çekmiyor 4.5g den 3g ye düşüyor internet çalışmayı bırakıyor rezalettt

Reindi

80+ Silver
Türk Telefkom'da onun Laciverti, hiç bulaşma derim.
turk telekom kötü değil o kadar ben köyde çeşmenin üstüne çıkıyorum çeksin diye internet değil ha telefon çeksin diye konuşmak annem yattığı yerden gayette giriyor herşeye instasından chromundan girmediği şey yok babamda turkcell var adamın umruna değil hiç -3 te bile çekiyor telefon değiştiricem turk telekoma geçicem turkcell çok pahalı bana aylık 4-5k dakika gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

turk telekom kötü değil o kadar ben köyde çeşmenin üstüne çıkıyorum çeksin diye internet değil ha telefon çeksin diye konuşmak annem yattığı yerden gayette giriyor herşeye instasından chromundan girmediği şey yok babamda turkcell var adamın umruna değil hiç -3 te bile çekiyor telefon değiştiricem turk telekoma geçicem turkcell çok pahalı bana aylık 4-5k dakika gidiyor
göztepede çekmiyor stada 900-1000 metre mesafe de terasa çıktığın zaman deniz gözüken yerde çekmiyor bina zaten 13 katlı ben 10. katındayım ama yok arkadaş gına getirdi artık yeter da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,325
Üyeler
163,645
Son üye
untregon
Top Bottom