Turkcell şu an her yerde çeken tek performanslı sağlayıcı zaten orası apaçık belli. Ancak bütçeyi çok fazla aşıyor, çok nadir kampanya yakalanırsa belki geçilebilir ama normal zamanda imkansıza yakın. Zaten diğer operatörler de sırf bütçeden dolayı tercih ediliyor, yoksa yüzüne bile bakılmayacak kadar rezil hizmet veriyorlar.İnternet olarak memnunum ama mobil leşş
Cidden bana o kadar.
Bakkala giderim bakkalda çekmez. Eve girerim odamda çekmez, mutfakta çekmez, koridorda, yatak odasında, salonda 2 çizgi çekiyor ama bahçede çekmiyor . Böyle daha çok mekan yer sayarım ama gereksiz uzar, bu arada istanbul/Sarıyer'de yaşıyorum, Hani öyle Allah'ın unuttuğu yerler falan değil. Anneme turkcell aldık, benim çekmiyor dediğim her yerde çekiyor.
Okadar haklısınki sırf 8gb yi 100 tl ye alıyorum diye türk telekom kullanıyorum bursa emek te çekmiyor 4.5g den 3g ye düşüyor internet çalışmayı bırakıyor rezaletttTurkcell şu an her yerde çeken tek performanslı sağlayıcı zaten orası apaçık belli. Ancak bütçeyi çok fazla aşıyor, çok nadir kampanya yakalanırsa belki geçilebilir ama normal zamanda imkansıza yakın. Zaten diğer operatörler de sırf bütçeden dolayı tercih ediliyor, yoksa yüzüne bile bakılmayacak kadar rezil hizmet veriyorlar.
turk telekom kötü değil o kadar ben köyde çeşmenin üstüne çıkıyorum çeksin diye internet değil ha telefon çeksin diye konuşmak annem yattığı yerden gayette giriyor herşeye instasından chromundan girmediği şey yok babamda turkcell var adamın umruna değil hiç -3 te bile çekiyor telefon değiştiricem turk telekoma geçicem turkcell çok pahalı bana aylık 4-5k dakika gidiyorTürk Telefkom'da onun Laciverti, hiç bulaşma derim.
göztepede çekmiyor stada 900-1000 metre mesafe de terasa çıktığın zaman deniz gözüken yerde çekmiyor bina zaten 13 katlı ben 10. katındayım ama yok arkadaş gına getirdi artık yeter daturk telekom kötü değil o kadar ben köyde çeşmenin üstüne çıkıyorum çeksin diye internet değil ha telefon çeksin diye konuşmak annem yattığı yerden gayette giriyor herşeye instasından chromundan girmediği şey yok babamda turkcell var adamın umruna değil hiç -3 te bile çekiyor telefon değiştiricem turk telekoma geçicem turkcell çok pahalı bana aylık 4-5k dakika gidiyor