Neler Yeni

Yardım Vodafone VS Millenicom

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
tt altyapı 64mbqs vdsl
ama millenicomda bahsettiğim tarifeler superonline altyapısı üzerinden
TT altyapıyı denerdim yerinizde olsam.
Çünkü attığınız linkler hep taahhütlü TT altyapıdan bir denerdim 1 ay taahhütsüz baktım memnun kaldım devam ederim memnun kalmazsam diğer seçenekleri değerlendirirdim tekrar

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
TT altyapıyı denerdim yerinizde olsam.
Çünkü attığınız linkler hep taahhütlü TT altyapıdan bir denerdim 1 ay taahhütsüz baktım memnun kaldım devam ederim memnun kalmazsam diğer seçenekleri değerlendirirdim tekrar
millenicom 50mbqs kaç tl? önceden 95 felandı herhalde ama şimdi sadece 35 ve 100 var

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
50mbps Türk Telekom için yok 100mbps fiyatına altyapın ne desteklerse veriyorlar maalesef ki
modem parası var mı? eğer modem parası dahil değilse 9tl daha ekleyip superonline 100 de var ama o kadar çıkmak istemiyorum işte

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
modem parası var mı? eğer modem parası dahil değilse 9tl daha ekleyip superonline 100 de var ama o kadar çıkmak istemiyorum işte
Kurulumsuz modemsiz fiyat yazıyor orada. Başka operatörden geçerseniz kurulum ödemezsiniz ve modem almak isteğe bağlı alırsanız ödersiniz

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kurulumsuz modemsiz fiyat yazıyor orada. Başka operatörden geçerseniz kurulum ödemezsiniz ve modem almak isteğe bağlı alırsanız ödersiniz
e aylık 10tl de modem parası desek 9tl daha ekler direk turcellden 100 alırım işte mantıksız oluyor. türknet deneyebilirim belki olur mu?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
e aylık 10tl de modem parası desek 9tl daha ekler direk turcellden 100 alırım işte mantıksız oluyor. türknet deneyebilirim belki olur mu?
Bence dene memnun kalmazsan çıkarsın.
Şu andaki seçenekler biraz pahalı kaldı.
Bu arada turknet modem veriyor mu bilmiyorum da?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bende bilmiyorum ki ama denemek için geçeceğim için bendeki vdsl modemi kullanabilirim sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

çıkması uğraştırıyor mu acaba?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bende bilmiyorum ki ama denemek için geçeceğim için bendeki vdsl modemi kullanabilirim sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

çıkması uğraştırıyor mu acaba?
Yok hayır taahhütsüz olunca uğraştırmaz bir de mesela turknetten vazgeçtin milleni geçiyorsun. Milleniye başvururken ben turketteyim oradan geçeceğim dersen iptalini onlar yapıyor sen hiç uğraşmıyorsun bile

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok hayır taahhütsüz olunca uğraştırmaz bir de mesela turknetten vazgeçtin milleni geçiyorsun. Milleniye başvururken ben turketteyim oradan geçeceğim dersen iptalini onlar yapıyor sen hiç uğraşmıyorsun bile
bu gün milleniye sorduğumda biz türktelekomdan superonlineya geçiş yapamıyoruz siz kendiniz kapattırıp başvurmalısınız demişti. yani memnun kalmazsam kendim kapattırmak zorundayım öyle uğraşırmıyım acaba?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu gün milleniye sorduğumda biz türktelekomdan superonlineya geçiş yapamıyoruz siz kendiniz kapattırıp başvurmalısınız demişti. yani memnun kalmazsam kendim kapattırmak zorundayım öyle uğraşırmıyım acaba?
Bizimki tt'den milleniye olunca yapılmıştı
Yeni kanunla kolaylaştırıldı diye biliyorum. E devlet üzeriden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,600
Üyeler
166,240
Son üye
suatron
Top Bottom