Neler Yeni

Vodafonedan çektiklerim hala bitmedi ? v2

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
bak çok garip bir şey var.
benim altyapım güçlendirilmeden önce 50Mbps'lik paketten 49Mbps alıyordum ama pingim 14-16 bayağı dalgalıydı.
altyapı güçlendirildi. şimdi 50mbps paketten 47mbps alıyorum. ucu ucuna 48 görebiliyor. ama pingim sabitlendi ve 5-6lara düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi dk ya.
ben @Oneomous ile @OdinSonThoR 'u karıştırdım.
O kazanmış savaşını bende kazanacağım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
O kazanmış savaşını bende kazanacağım
Bu arada sonlara doğru telefonlarımı açmıyordu süperonline hat düşüyordu müşteri desteğine bağlanınca veya kocaeli müşteri desteğimize aktarıyoruz diyorlardı,30dakika beklemiştim açmamışlardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Taahütüm bitti sanıyordum bu ay sonunda ama mükemmel satış politikası beni çıldırtmaya devam ediyor
Vodafone dediğimiz çoğumuzun kullandığı markanın interneti ile çektiklerimi bilen bilir bilmeyenlere şey diyeyim keşke internet vermeselerdi
Babam bu gün boştu internet olayını çözelim dedik yakınımızda 2 tane vodafone bayisi var 2 sinede gittik taahüt bitimini öğrenelim dedik 0850 bilmemne bilmemne müşteri hizmetlerini arayın aradık zaten uzun uzun bekledik de ama anlatamıyoruz galiba o zaman satmayın malın arkasında durmuyorsanız satmayın dedi babam çıktık turk telekoma gittik orada da stajer mi ne oluyor genç insanlar vardı bizimle ilgilenen genç bir abi adam elinden geleni yaptı vodafone sitesine girdik aradık bulmaya çalıştık taahüt bitiş tarihi yok sinirlendik müşteri hizmetlerini aradık o adam kısayoldan tuşlayarak direk müşteri hizmetlerine bağladı ben mutluyum öğrenelimde bitsin taahüt varmış 1 yıl daha babam cidden sinirlendi hani uygulamada taahüt yok diyordu çünkü babam cayma bedelini sordu net rakam veremiyorum ama 300 ile 400 TL arasında dedi babam ödemeye razıydı yeter ki şu illet den kurtulalım sonra beni vodafone sormaya gönderdi orada iptal edebiliyor muyuz diye gittim hayır iptal edemiyorsunuz babamda telefonda sormuştu müşteri hizmetleri iptal edebiliyorsa iptal edelim e-devlet den fesih işlemlerini yapacakmışız yapalım dedik telefondan olmuyordu tamam dedik bilgisayardan yapalım dedik ama e devlet şifresiyle olmuyormuş yapmak için internet bankacılığı e-imza veya kimlikle girilecekmiş kimlik kartıyla denemeye çalıştık bunu tt mağazasında yapıyoruz sonra eve geldik evden yapılması gerekiyordu girdik uygulama indirilmesi gerekmiş indirdim sonra kart okutma cihazı lazımmış ben evde sinirlenmeye devam ediyorum sonra internet bankacılığıyla giriş yaptık sonra fesih işlemleri yapıyorduk sonra belge yapmamız gerek yaparım örnek dosyayla yapıyordum imza yerini görene kadar ıslak imza atılması gerekmiş sinire devam buda böyle bir günüm bu olaylar yaklaşık 3 saat sürdü geçemedik başaramadık :( mükemmel satış politikası
taahüt paralı kölelikdir arkadaşlar ne demek ya ben senin kölenmiyim hem para vericem hemde zorla 2 yıl seni kullanıcam

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Bu arada sonlara doğru telefonlarımı açmıyordu süperonline hat düşüyordu müşteri desteğine bağlanınca veya kocaeli müşteri desteğimize aktarıyoruz diyorlardı,30dakika beklemiştim açmamışlardı.
ben mağazadan internet satıp karşılık bulamama durumuna sinirleniyorum satmayın

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
taahüt paralı kölelikdir arkadaşlar ne demek ya ben senin kölenmiyim hem para vericem hemde zorla 2 yıl seni kullanıcam
bak iyi bir internettir mesela turk telekomda sabit 24 alırım uploadım iyi olur hiç düşmez 2 yıl daha taahüt yaptırırım sonuçta deneyimledim ama bu ızdırap

Maalesef öyle altyapılar fiber olsa sorun değil fakat sorunlu altyapıda sıkıntı çıkarıyor.

Nasıl yani ?
bayisine git vodafone un taahütüm ne zaman bitecek diye sor müşteri hizmetlerini arıyorlar ama tekrar git vodafone evde internet müşterisi olmak istiyorumde koşa koşa ayağına gelirler

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
aykut elmasın nasipte varsa vine ı vardı ya diyor ki 300 ile 400 TL aları net rakam verin diyoruz yok
İnşallah benim Superonline da öyle fatura çıkarırlar
tarifende hediye bişiler varmıydı (Modem vb. gibi)?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
taahütsüz kulanmak en iyisi ondan vazgeçtiğinizde siz değil o kaybediyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
bak iyi bir internettir mesela turk telekomda sabit 24 alırım uploadım iyi olur hiç düşmez 2 yıl daha taahüt yaptırırım sonuçta deneyimledim ama bu ızdırap

bayisine git vodafone un taahütüm ne zaman bitecek diye sor müşteri hizmetlerini arıyorlar ama tekrar git vodafone evde internet müşterisi olmak istiyorumde koşa koşa ayağına gelirler
Hahaha o öyle süperonlineda da öyle bu arada fazla ona takılma.
İnşallah benim Superonline da öyle fatura çıkarırlar
tarifende hediye bişiler varmıydı (Modem vb. gibi)?
Kullandığın tarifenin taahütsüz fiyatınından kalan ayları hesapla üstüne 200tl civarı koy ortalama fiyat çıkar.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
İnşallah benim Superonline da öyle olurdu
tarifende hediye bişiler varmıydı (Modem vb. gibi)
2 tane paket gösterdi 103 lira ve 110 lira
103 lirada bedava modem vardı
110 lirada faturaya ek modem ve tivibu mu turksat mı o tv sinema kanalları global kanallar vb ama bizim internetle tv farklı odada olmuyordu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
2 tane paket gösterdi 103 lira ve 110 lira
103 lirada bedava modem vardı
110 lirada faturaya ek modem ve tivibu mu turksat mı o tv sinema kanalları global kanallar vb ama bizim internetle tv farklı odada olmuyordu
Altyapı vodafoneye mi ait ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Altyapı vodafoneye mi ait ?
yok turk telekoma 37 download lık upload var ama adam zaten baktı maksimumu alamazsınız eviniz uzak dedi 20 civarı alırsınız 24 mbps lik paket avantajınıza dedş

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
ufff okurken öyle bir sövme isteği geldiki içimden valla küfür yasak olmasa çok fena söverdim bi rahatlardım sağlık olsun. çok şükür bende olmadı böyle şeyler

Top Bottom