Taahütüm bitti sanıyordum bu ay sonunda ama mükemmel satış politikası beni çıldırtmaya devam ediyor
Vodafone dediğimiz çoğumuzun kullandığı markanın interneti ile çektiklerimi bilen bilir bilmeyenlere şey diyeyim keşke internet vermeselerdi
Babam bu gün boştu internet olayını çözelim dedik yakınımızda 2 tane vodafone bayisi var 2 sinede gittik taahüt bitimini öğrenelim dedik 0850 bilmemne bilmemne müşteri hizmetlerini arayın aradık zaten uzun uzun bekledik de ama anlatamıyoruz galiba o zaman satmayın malın arkasında durmuyorsanız satmayın dedi babam çıktık turk telekoma gittik orada da stajer mi ne oluyor genç insanlar vardı bizimle ilgilenen genç bir abi adam elinden geleni yaptı vodafone sitesine girdik aradık bulmaya çalıştık taahüt bitiş tarihi yok sinirlendik müşteri hizmetlerini aradık o adam kısayoldan tuşlayarak direk müşteri hizmetlerine bağladı ben mutluyum öğrenelimde bitsin taahüt varmış 1 yıl daha babam cidden sinirlendi hani uygulamada taahüt yok diyordu çünkü babam cayma bedelini sordu net rakam veremiyorum ama 300 ile 400 TL arasında dedi babam ödemeye razıydı yeter ki şu illet den kurtulalım sonra beni vodafone sormaya gönderdi orada iptal edebiliyor muyuz diye gittim hayır iptal edemiyorsunuz babamda telefonda sormuştu müşteri hizmetleri iptal edebiliyorsa iptal edelim e-devlet den fesih işlemlerini yapacakmışız yapalım dedik telefondan olmuyordu tamam dedik bilgisayardan yapalım dedik ama e devlet şifresiyle olmuyormuş yapmak için internet bankacılığı e-imza veya kimlikle girilecekmiş kimlik kartıyla denemeye çalıştık bunu tt mağazasında yapıyoruz sonra eve geldik evden yapılması gerekiyordu girdik uygulama indirilmesi gerekmiş indirdim sonra kart okutma cihazı lazımmış ben evde sinirlenmeye devam ediyorum sonra internet bankacılığıyla giriş yaptık sonra fesih işlemleri yapıyorduk sonra belge yapmamız gerek yaparım örnek dosyayla yapıyordum imza yerini görene kadar ıslak imza atılması gerekmiş sinire devam buda böyle bir günüm bu olaylar yaklaşık 3 saat sürdü geçemedik başaramadık
mükemmel satış politikası