Vodafonedan çektiklerim hala bitmedi ? v2

@Oneomous benim max hat değerim düzeldi.
ve download hat zayıflamam 0.1 düştü.
ya hani kışın izmirden veya antalyadan ankaraya eskişehire gidersin ya onun gibi.
ben gittiğimde benim telefonun bataryası bozulmuştu telefon %50 iken kapanmıştı açılmamıştı.

yok turk telekoma 37 download lık upload var ama adam zaten baktı maksimumu alamazsınız eviniz uzak dedi 20 civarı alırsınız 24 mbps lik paket avantajınıza dedş
İlk başta yazdığın yazıyı okumadım,TTnetin altyapısıysa TTnetin düzeltmesini bekliyor siz gibi vodafone :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Oneomous benim max hat değerim düzeldi.
ve download hat zayıflamam 0.1 düştü.
ya hani kışın izmirden veya antalyadan ankaraya eskişehire gidersin ya onun gibi.
ben gittiğimde benim telefonun bataryası bozulmuştu telefon %50 iken kapanmıştı açılmamıştı.
SS atsana komple

Bende öylesine bir şey bulmuştum sabah ne kadar doğru bilmiyorum ama bi araştırın. Umarım en kısa sürede işiniz halledilir.

Hahaha o öyle süperonlineda da öyle bu arada fazla ona takılma.

Kullandığın tarifenin taahütsüz fiyatınından kalan ayları hesapla üstüne 200tl civarı koy ortalama fiyat çıkar.
Mesela 1 yıl kaldı
120x12+200 mü olur yani? ortalama yani
modem bedavaydı tv+ da bedavaydı

Bende öylesine bir şey bulmuştum sabah ne kadar doğru bilmiyorum ama bi araştırın. Umarım en kısa sürede işiniz halledilir.
"

Ayrıca 1 yıldan önce iptal ettirmek isterseniz tüketici hakem heyetinin yapabileceği bir şey yok. O parayı ödemek zorundasınız. Hakem heyeti 1 yıldan fazlasına bakıyor. Tabi firma size 1 yıldan fazla ceza çıkarırsa hakem heyetine başvurabilirsiniz."

İlk başta yazdığın yazıyı okumadım,TTnetin altyapısıysa TTnetin düzeltmesini bekliyor siz gibi vodafone :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SS atsana komple
Ekran Görüntüsü (275).png

Cibili cibili şak şak

"

Ayrıca 1 yıldan önce iptal ettirmek isterseniz tüketici hakem heyetinin yapabileceği bir şey yok. O parayı ödemek zorundasınız. Hakem heyeti 1 yıldan fazlasına bakıyor. Tabi firma size 1 yıldan fazla ceza çıkarırsa hakem heyetine başvurabilirsiniz."

Biliyorum bunu konuyu okumuştum. Eğer bir yılı geçtiyse yararlansın ne yapayım..

2 tane paket gösterdi 103 lira ve 110 lira
103 lirada bedava modem vardı
110 lirada faturaya ek modem ve tivibu mu turksat mı o tv sinema kanalları global kanallar vb ama bizim internetle tv farklı odada olmuyordu
pekala sana ne kadar az bedel gelmiş olabilir cayma bedeli olarak
@Oneomous un hesaplamasına göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,235
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri