hyrAylardır Vodka Var Evde Alkolü Bırakmıştım Buzluğa Yeni Attım içmeyi Düşünüyorum Akşam Sizce Bozulmuş Mudur?
afied olsun hocamEywallah![]()
Gel Beraber Olsun Dostum.afied olsun hocam
Tahmini Olarak Söylüyorum 2 - 3 Aydır Duruyo Bi Kenarda Ağzı Kapalı Bir Şekilde.Votka distile alkoldür açıldıktan sonra aylar yıllar geçse de bozulmaz. Sadece alkol oranı azalır o da ne kadar kaldığına bağlıdır asiti kalmayan kola gibi düşünebilirsiniz.
ben gelimmiGel Beraber Olsun Dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahmini Olarak Söylüyorum 2 - 3 Aydır Duruyo Bi Kenarda Ağzı Kapalı Bir Şekilde.
knk uzun bi bardakta tekte içmeyi denesene bi sonra sonuçlarını yaz ama burayaAylardır Vodka Var Evde Alkolü Bırakmıştım Buzluğa Yeni Attım içmeyi Düşünüyorum Akşam Sizce Bozulmuş Mudur?
hiçbişey olmaz içine şekerli bişey katmadığı için sadece midesi yanartknk uzun bi bardakta tekte içmeyi denesene bi sonra sonuçlarını yaz ama buraya
6 - 7 Shot Attım Tadı Ve Kokusu Sanki Biraz Değişikti Ama Alkol Oranını Korumuş Hala Sağlamknk uzun bi bardakta tekte içmeyi denesene bi sonra sonuçlarını yaz ama buraya
Ayıpsın Gel Bu Akşam Misafirim Ol.bende gelim mi
Vay be aynısını denesem 2 shot ta toprak atarsınız6 - 7 Shot Attım Tadı Ve Kokusu Sanki Biraz Değişikti Ama Alkol Oranını Korumuş Hala Sağlam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayıpsın Gel Bu Akşam Misafirim Ol.