İndirime giriyor ara aramesela ben battlefield 1 online oynamak istiyorum. steamde 280 TL gibi bir fiyata satılıyor. bu sitede ne kadara alabiliyoruz bakar mısınız?
hocam siz daha iyi bilirsiniz ben bu oyunu online oynamak için hangi platformdan almalıyım, kaç tl olursa alınmalı? steam indirimlerinde göremedim bugün bu oyunu o yüzden soruyorum.İndirime giriyor ara ara
Güzel indirime giriyor. Steam den alın zaten ea üstünden oynayacaksın çok değişmez.hocam siz daha iyi bilirsiniz ben bu oyunu online oynamak için hangi platformdan almalıyım, kaç TL olursa alınmalı? steam indirimlerinde göremedim bugün bu oyunu o yüzden soruyorum.
Hocam bu sitede bulunmuyor ama oyunu orjinal aldığınız sürece her platformda oynayabilirsinizhocam siz daha iyi bilirsiniz ben bu oyunu online oynamak için hangi platformdan almalıyım, kaç TL olursa alınmalı? steam indirimlerinde göremedim bugün bu oyunu o yüzden soruyorum.
nereden nasıl oynayacağımı pek bilmiyorum. youtube üzerinde gördüm hoşuma gitti online tarafı. yardımcı olursanız sevinirimGüzel indirime giriyor. Steam den alın zaten ea üstünden oynayacaksın çok değişmez.
Değmez.Far Cry 5 6 alınır mı oynayan var mı 3 gibi değer mi ?
60 tl çok cüzi geldi ondan sorayım dedimDeğmez.