🔥İndirim Fantech Black Friday İndirimleri

Temuyu engellediler, vergileri arttırdılar ve limiti düşürdüler. Yakında tümden kapanır, kuzey koreye döneriz. Buna sebep olan herkesin eline sağlık.

Vader 4 pro alacaktım yaz başı. 45(2000 tl) dolar yurtdışında. İlgilenen bilir dünyada en çok tutulan gamepad. TR'de wraith e benzer esnaf markayı getirtti ve 7 bin tlden aşağı satmadı. Bu hayvan gibi kar marjını denetleyen yok tabi, ama vatandaş ucuza bulunca hemen çökün üstüne.

mail olarak yazdığıma cevap gelmedi ama zamanında sipariş verirken tc isteyen adama wpden yazdım. şöyle cevap geldi
Hi, sorry for the inconvenient. I’d like to inform you that the shipping to turkey is not available by this time.
However, you can reach out to our authorized retailer, Wraith Esport (https://wraithesports.com/), to purchase our products and check availability.
Thank you for your understanding!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha sonrasında fiyat ve garanti açısından insanlar wraith yerine fantech'den almak istiyor dedim ona da şöyle cevap geldi
The Turkey shipping policy refers to shipments made directly from Fantech World Official. However, we have currently disabled it due to certain conditions, including shipping difficulties and local restrictions.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yunexpress türkiye sorunu çözüldü o yüzden shipping policy'e türkiye yeniden eklendi sanmıştım ama düzelmemiş gibi. wraith de 2 lat fiyata satıyor şuan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri