VOK-NEWYEAR Görüntü Sorunu

longinus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
756
Merhaba arkadaşlar,

Yeğenime geçtiğimiz Ocak ayında almıştık. Ancak şimdi şöyle bir sorunu var ;

E3553FE1-2C28-4298-8943-81A3D4C7BF4D.jpeg

Sorun monitörde değil çünkü sistem başlangıcında anakart logosu felan görünüyor. Sorun ekran kartında belli ki. Tek denediğim HDMI kabloyu başka girişlere takarak tak çıkar yapmak oldu ama sonuç aynı. Ben sorunun kablodan olduğunu düşünüyorum. Birazdan başka bir kablo alıp deneyeceğim. Başka yorumu olan var mı ?

Başka HDMI Kablo ile denedim yine aynı sorun. Kasayı açtım. Ekran kartını çıkardım. Elektrik süpürgesi ile kasayı. Ekran kartı fanlarını, anakart ekran kartı girişini felan süpürdüm taktım. Sorun çözüldüZ

Başka HDMI Kablo ile denedim yine aynı sorun. Kasayı açtım. Ekran kartını çıkardım. Elektrik süpürgesi ile kasayı. Ekran kartı fanlarını, anakart ekran kartı girişini felan süpürdüm taktım. Sorun çözüldüZ
Maalesef sorun tekrar baş gösterdi. Bu sefer tak çıkar sorunu çözmedi. Bende yeğenime itopya mağazasına götürmesini söyledim. Götürdüler, orda başka ekrana takmışlar çalşmış, evdeki televizyona takıncada görüntü varmış. Sorun monitörde yani. (Ama bios anakart görüntüsü kusursuz veriyor yani anlamadım.) sadece anakart logosu sonrası windows ekranına geçince konudaki görselde yer alan sorun baş gösteriyor.

Arkadaşlar var mı bir fikri olan vs sorun nedir acep

@Ckribrahim @Mehmet Yılmaz @Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban

Çok fazla şeyden olabilir. Monitör de dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri