Neler Yeni

Vok Sistem Al Sat Yapanların Dikkatine

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
14 bine satılan sistemi neden senden gelip 15 bine alayım ki? Bir akıllı siz misiniz acaba? Utanmadan 16 - 17 bin yazmışlar bir de :) Konu sahibi de 15 bin yazmış. Şaka gibisiniz yeminle.
kanka istersen hediye etsinler ne yapacaklar işleri bu sen 14 bine bir bilgisayar gördün tam alacaktın stok bitti onlarda alamayanlar için uygun bir fiyata koyuyorlar hem sen piyasa altına alıyorsun hem onlar kar ediyor.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
Kerem Çavuş
14 bine satılan sistemi neden senden gelip 15 bine alayım ki? Bir akıllı siz misiniz acaba? Utanmadan 16 - 17 bin yazmışlar bir de :) Konu sahibi de 15 bin yazmış. Şaka gibisiniz yeminle.
sınırlı stokta piyasadan uyguna çıkıyo ve yinede sitelerden ucuza satıyolar neden alınmasın ki

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
beyler al-sattan geçinenler var mı?
Geçinme değil de ben faizsiz taksit sistem yakalarsam ufak karlarla satıyorum. Sonra parayı borsaya falan atıp taksidini ödüyorum aydan aya. Faizsiz kredi gibi oluyor. Hoş oluyor. Bu sistemde taksit yapmadı. Bir kaç günde satamazsam iade edeceğim.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,707
İsim
Mert Can Ergün
Al Sat yapanların çoğu yeni hesap açanlar oluyor genelde

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim al sat yapıyorum ben alamayanlar için veya almak isteyenler alabilir sen almak istemezsen almazsın

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Geçinme değil de ben faizsiz taksit sistem yakalarsam ufak karlarla satıyorum. Sonra parayı borsaya falan atıp taksidini ödüyorum aydan aya. Faizsiz kredi gibi oluyor. Hoş oluyor. Bu sistemde taksit yapmadı. Bir kaç günde satamazsam iade edeceğim.
Reis borsada ne hissesi aldın ?

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yanında 1500 liraya satılan sıfır sıvı soğutmayla 15 bin yazdım neresini beğenmediniz anlamadım ki? :LOL:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
Kanka sisecam Tupras Fordotosan ve karsan var bende
Aga bu işlere de sağlam paralarla girmek lazım 3le5 le para kazanılmıyor.
Şuan elimdeki parayı yatırsam yatırdığım hisse 2 katı olsa bile yatırdığım paraya değmeyecek bir para çıkıyor ortaya.

ByKayseriLi

80+ Bronze
yanında 1500 liraya satılan sıfır sıvı soğutmayla 15 bin yazdım neresini beğenmediniz anlamadım ki? :LOL:

Allah için satta kurtulalım hocam ya. Her konu ya yazıp duruyorsun sıvı soğutma da veriyorum falan. Ayrıca ben sana yazmadım üstüne niye alındın. Hani böyle hayır yapar gibi yazıyorsunuz ya ayar oluyorum.

Top Bottom