Neler Yeni

VOK SİSTEM DÜŞÜK FPS

Aaahmt

80+ Silver
Merhaba, ben vok sistem satın aldım ekran kartı driver yükledim, sağdan soldan windows 10 pro yükledik vs oyunlarıda yükledim fakat düşük fps alıyorum.
aynı sistemi alan arkadaşım 2k da daha iyi performans alırken ben 1080p de gta 5 online iki kişilik alanda 50 fpse kadar düşüyorum sıcaklık ekran kartı 65 işlemci 72.
benchmark testinde ilk başta 8k puan aldım sonra ekran kartı driver yükleyince 10k 170fps çıktı. ne yapmam lazım bilgisi olan aydınlatabilir mi?
ayrıca furmark testinde ekran kartına dokunamıyordum hatta 15 dakikalık testte baya sıcak bi hava üfledi fanlar hafif böyle bi yanık kokusu geldi gibi korktum yardımcı olabilir misiniz?

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
1080p de en az 150 fps alman gerek bilen arkadaşlar cevaplar bende merak ettim

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Merhaba, ben vok sistem satın aldım ekran kartı driver yükledim, sağdan soldan windows 10 pro yükledik vs oyunlarıda yükledim fakat düşük fps alıyorum.
aynı sistemi alan arkadaşım 2k da daha iyi performans alırken ben 1080p de gta 5 online iki kişilik alanda 50 fpse kadar düşüyorum sıcaklık ekran kartı 65 işlemci 72.
benchmark testinde ilk başta 8k puan aldım sonra ekran kartı driver yükleyince 10k 170fps çıktı. ne yapmam lazım bilgisi olan aydınlatabilir mi?
ayrıca furmark testinde ekran kartına dokunamıyordum hatta 15 dakikalık testte baya sıcak bi hava üfledi fanlar hafif böyle bi yanık kokusu geldi gibi korktum yardımcı olabilir misiniz?
Herkesin başına gelmiş temiz bir format at bi sorun olmaz

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Hacı
Format atınca düzeliyormuş bu sorun.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Konudan bağımsız ama bu kişinin sistemlerini önermiyorum. Dışarıdan çok iyi gözüken ama gerçekte öyle olmayan birisi. Olumsuz eleştirileri alamayan birisi içerik üretmemeli ve destek verilmemeli.
Soruna gelince tüm bileşenleri yüke sokun ve sorunu bulalım.

Aaahmt

80+ Silver
Konudan bağımsız ama bu kişinin sistemlerini önermiyorum. Dışarıdan çok iyi gözüken ama gerçekte öyle olmayan birisi. Olumsuz eleştirileri alamayan birisi içerik üretmemeli ve destek verilmemeli.
bunu nasıl yapabilrim, sistemi nasıl test edip yüke sokabilirim?

Triple

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Licht
Hocam her ne kadar kötü biri olsa da (tanımıyorum) insanlar ucuza sistem almak istiyor bu ekonomi ile ancak böyle alabiliyor bazıları

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
bunu nasıl yapabilrim, sistemi nasıl test edip yüke sokabilirim?
Her bileşenin kendi özel stres testleri olur. Ekran kartı için furmark. İşlemci için Cinebench gibi. Hepsini tek tek deneyin.
Hocam her ne kadar kötü biri olsa da (tanımıyorum) insanlar ucuza sistem almak istiyor bu ekonomi ile ancak böyle alabiliyor bazıları
Maalesef ekonomi konusunda diyecek hiçbir şey yok. Durum çok kötü.

Aaahmt

80+ Silver
nasıl bir sıkıntı olabillir ki? parçalar belli ha parça kalkitesi düşük evet

Top Bottom