oktayxkaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,028
Site güvenilir mi ? Vade farksız taksit var mı ?
taksit vardi sanki odeme yaparken gordum gibiSite güvenilir mi ? Vade farksız taksit var mı ?
Hocam özelliştirme tavsiyesi acilinden
ssd 1 tb yapılabilir ekstra psu alınHocam özelliştirme tavsiyesi acilinden
Ssd 1 tb olarak öneri nedir hocamssd 1 tb yapılabilir ekstra psu alın
ayrıyetten sogutucu alHocam özelliştirme tavsiyesi acilinden
psu yerine komple kasa almak matikli degil mi hocamssd 1 tb yapılabilir ekstra psu alın
goodram ıyı duruyor ama arastırma yapmak lazımSsd 1 tb olarak öneri nedir hocam
olabilir ama kasa degıstırmek ıstemeyebılırpsu yerine komple kasa almak matikli degil mi hocam
Goodram gen 4 olanı alayim mi hocamgoodram ıyı duruyor ama arastırma yapmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
olabilir ama kasa degıstırmek ıstemeyebılır
Elzem bir ihtiyaç değildi bence yeni kasa ama mantıksız da değil tabi kiben genede yeni kasa aldim hocam ssd 1tb yaptim gamin gen den de monitoru aldim diger kasayida satarim muhtemeln
anakart gen 3 olması lazım gen4 olsa tam hızlara ulasammasın ama ssdılerı arastırmak lazımGoodram gen 4 olanı alayim mi hocam
taksit secenegi var mı bulamadım
![]()
VOK SERIES V1 Ryzen 5 5600 16GB DDR4 500GB NVMe GeForce RTX4060 Gaming Hazır Sistem
VOK SERIES V1 Ryzen 5 5600 16GB DDR4 500GB NVMe GeForce RTX4060 Gaming Hazır Sistem en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
yaza dogru degistirim hocamElzem bir ihtiyaç değildi bence yeni kasa ama mantıksız da değil tabi ki