NoctuaFanBoyu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,581
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
geçen yıl 4060ti 7500f 22k lık sistem ve dediğin 14k lık sistemden daha iyisi gelmedi şu ana kadar sistem olarakEn son gerçekten f/p olan sistem vatandan 14 küsüre aldığım asus üç fanlı 4060 lı sistem oldu herhalde. Ondan beridir hepsi lafta f/p!
Bide 19 klık laptop vardı oda iyi indirimdi.geçen yıl 4060ti 7500f 22k lık sistem ve dediğin 14k lık sistemden daha iyisi gelmedi şu ana kadar sistem olarak
Laptop olarak abartısız son iki-üç yıldır ondan iyisi gelmedi ben sistem olarak yazmıştım hatta daha iyi ne geldi diye düşünüyorum o laptoptan hatırlamıyorumBide 19 klık laptop vardı oda iyi indirimdi.
2 tane almıştım. 2 cisini taksitle aldım. Teknosa nasıl iptal etmedi şaka gibi. İlkini sattım 15 e geldi.Laptop olarak abartısız son iki-üç yıldır ondan iyisi gelmedi ben sistem olarak yazmıştım hatta daha iyi ne geldi diye düşünüyorum o laptoptan hatırlamıyorum
ben yetişemedim 25 e sattıysan uyguna vermişsin2 tane almıştım. 2 cisini taksitle aldım. Teknosa nasıl iptal etmedi şaka gibi. İlkini sattım 15 e geldi.
Tatil için para lazımdı. İlkini iptal edicektim fatura kestiler diye iptal etmediler sağolsunlar.ben yetişemedim 25 e sattıysan uyguna vermişsin
O hangisiydiBide 19 klık laptop vardı oda iyi indirimdi.
acerO hangisiydi