1:30 saat boyunca bekledim alamadım öyle söyleyeyim.Kimse alamadı mı forumdan gerçekten?
10k olursa alırım hocam.En az 10K o zaman, bide NZXT kasa gelicek herhalde
Tahmin olursa 5600x olur herhalde ama emin değilim.İşlemci ne kullanacak acaba ona göre ekran kartsız kasamı elden çıkarıp direk onu alasim var
Min 5600x diye tahmin ediyorumİşlemci ne kullanacak acaba ona göre ekran kartsız kasamı elden çıkarıp direk onu alasim var
12k dan fazla olur mu senceMin 5600x diye tahmin ediyorum
O kadar olmaz12k dan fazla olur mu sence
BenKimse alamadı mı forumdan gerçekten?
Alabildin mi? Hayırlı olsun o halde.
alan var bir kişiKimse alamadı mı forumdan gerçekten?
1 milyon abonesi olan kanal ve botlardan bahsediyoruz sence bize düşer mi beAlamayan arkadaşlar üzülmesin. Umarım DA sistemi alabilirsiniz.
Evet dün uyudum siz kart stokları yakalamışsınız sabah sabah umudu kestim üzüldüm baya aslında 1 aydır elde avuçta bişey yok ve canım çok sıkıldı agresif bir tavıra sardım son zamanlar iyi gelmiyordu bu durum bana son saniyelerde yetiştim öyle diyim. Teşekkür ederim tekrardan daha iyileri sizlerin olsunAlabildin mi? Hayırlı olsun o halde.
Nasıl hocam ben anlamıyorum yaEvet dün uyudum siz kart stokları yakalamışsınız sabah sabah umudu kestim üzüldüm baya aslında 1 aydır elde avuçta bişey yok ve canım çok sıkıldı agresif bir tavıra sardım son zamanlar iyi gelmiyordu bu durum bana son saniyelerde yetiştim öyle diyim. Teşekkür ederim tekrardan daha iyileri sizlerin olsun