🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

Her bayide mi var?

Sıfırda bu dolulukta maalesef öyle araç bulunmuyor.
Bu dolulukta derken araçta hız sabitleme bile yok. Tabelaları okuyor diye, şerit takip var diye mi dolu diyorsunuz anlamadım?

Performans olarak gayet tatmin edici. Ayrıca geleneksel Triger kayış sistemi var. Bence bu fiyat çok makul. Aldığım için söylemiyorum objektif yorumumdur
şahsen 1.5 altı almazdım çok beni tatmin etmiyor golf 1.5 vardı 3 ay önce gaza yapıştırdığın gibi uçuyordu

Performans olarak gayet tatmin edici. Ayrıca geleneksel Triger kayış sistemi var. Bence bu fiyat çok makul. Aldığım için söylemiyorum objektif yorumumdur
3 Silindir motor. Performans ne kadar tatmin ederse etsin, çok sıkıştırırsan elinde kalır. 0 olsun, benim olsun, garantili olsun diye şu araçlara şu paraları vermek bana mantıklı gelmiyor. 1.7, 2M Civarına 2.elde çok daha donanımlı araçlar bulursunuz. 0'a yakın olur. Daha eski nesil, gırtlak dolusu dediğimiz araçlar alıyım derseniz de bulursunuz. Eski kasa audi, mercedes falan.

3 Silindir motor. Performans ne kadar tatmin ederse etsin, çok sıkıştırırsan elinde kalır. 0 olsun, benim olsun, garantili olsun diye şu araçlara şu paraları vermek bana mantıklı gelmiyor. 1.7, 2M Civarına 2.elde çok daha donanımlı araçlar bulursunuz. 0'a yakın olur. Daha eski nesil, gırtlak dolusu dediğimiz araçlar alıyım derseniz de bulursunuz. Eski kasa audi, mercedes falan.
1.5 manuel 10k kmde 0 ayarında vw golf 1.5m-1.6m civarı sarı sitede

Bu dolulukta derken araçta hız sabitleme bile yok. Tabelaları okuyor diye, şerit takip var diye mi dolu diyorsunuz anlamadım?
Hız sabitleyici olmadığını kim söyledi hocam? T-Cross'ta en düşük paket yani Life pakette var. Taigo'da Style alırsan Adaptif Cruise Control var.

1.5 manuel 10k kmde 0 ayarında vw golf 1.5m-1.6m civarı sarı sitede
Aynen öyle. İlla ki VW Olmasına gerekte yok, o paraya çok araba var. Skoda da bulursun, Hyundai Tucson'da. Nissan Qashqai'de.

1.0 diye motoru küçümsemeyin 60bin km'dir 2017 A3 1.0TFSI kullanıyorum ve ne kalkış esnasında ne yüksek hızlarda (150-160) beni üzmedi. 184hp 2.0 dizel Bmw 4.20d de vardı aynı zamanda ve hiç onun performansını aratmadı. Yakıt tüketimi de 7-8l arası. Gözlemlediğim 2 sorunu var, birincisi 3 silindir olduğu için rölantide inanılmaz titriyo, sanki otobüsler gibi. İkincisi tork dağılımının eşit olmamasından dolayı özellikle 16inch gibi küçük bir jantınız varsa kalkış esnasında çok fazla torque steering ve patinaja düşüyo. Yine de bence çok iyi bir motor bir sıkıntı da çıkarmadı araç 100 bin km de.

Onu da ab regülasyonlarından dolayı standart haline getirdiler yoksa ellerinde olsa onu da koymazlar.

1.0 tsi 10 yıldır piyasada olan bir motor ve hiçbir jenerasyonunda büyük bir kronik sorun ortaya çıkmadı(hatırladığım kadarıyla😃). TR'de Filo çıkması 600bin km'de olan Octavia'lar var.

Bu motorun kendini kanıtlamak için daha ne yapması lazım😃

1.0 diye motoru küçümsemeyin 60bin km'dir 2017 A3 1.0TFSI kullanıyorum ve ne kalkış esnasında ne yüksek hızlarda (150-160) beni üzmedi. 184hp 2.0 dizel Bmw 4.20d de vardı aynı zamanda ve hiç onun performansını aratmadı. Yakıt tüketimi de 7-8l arası. Gözlemlediğim 2 sorunu var, birincisi 3 silindir olduğu için rölantide inanılmaz titriyo, sanki otobüsler gibi. İkincisi tork dağılımının eşit olmamasından dolayı özellikle 16inch gibi küçük bir jantınız varsa kalkış esnasında çok fazla torque steering ve patinaja düşüyo. Yine de bence çok iyi bir motor bir sıkıntı da çıkarmadı araç 100 bin km de.
Hacmine göre fazla yakıyor. 2016 model 1.2TFSI A3 ile 5-6L arası yakıt ortalamam vardı.

VW cöplerine indirim yapmış duyanlar bayi kapısına yapışır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,028
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri