🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

Bayiyi direkt olarak kendiniz arayın fiyat isteyin. Stok varsa bu fiyatları vereceklerdir belki 3-5 oynar.
Şimdi kapanış saati açacaklarını düşünmüyorum da deneyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf motor yüzünden soğuyorum bunlardan. 1.5 150 lik olacak en düşük. 5 senedir 1.0 tsi kullanıyorum. her türlü tatmin ederde bana gelmiyor
Türkiye hocam işte 😂

1.0 olmasına bakma 115 HP beygir var. Performansı gayet yerinde. Yokuş çıkarken öyle bayılma vs gibi sorunları yok. Yalnız 1.0 motor olduğundan İstanbul gibi trafik ve tepelerin bol olduğu yerlerde şehir içi 8.0-8.5 arası yakıyor. Bu da beklenen bir şey. Malesef vergi politikaları gereği bu fiyatlara sıfır olarak alınabilecek iyi arabalardan. Arabadan anlayan, 2. elde temiz araba bulabilen, bu konuda çevresinden de akıl alabilecek insanlar belki 2-3 yıl eski daha farklı alternatiflere yönelebilir fakat sıfır alayım kafam rahat olsun dendiğinde bu fiyatlara çok alternatifi yok.
Psa guruplarindaki problemler gün gün artıyor Twitter'de haberlerde vs hayırlısı diyelim öyle ise

Psa guruplarindaki problemler gün gün artıyor Twitter'de haberlerde vs hayırlısı diyelim öyle ise
PSA grup ayrı VAG grup ayrı. T-Cross sorunsuzluk bakımından, e-tsi olmaması bakımından sorunsuz olarak alınabilecek araçlardan biri. And Çetin'in 2 milyona kadar alınabilecek en iyi B-SUV'da da önerdiği araçlardan biri.

Arkadaşlar 2025 Ekim itibari ile;

T-Cross Life 1.0 TSI DSG 1.648.000₺
Taigo Life 1.0 TSI DSG 1.590.000₺

Bayi fiyatları bu şekilde şuan. İndirimler güzel. Maalesef Taigo'lar yok satmış durumda araç kalmamış.

Bende bir adet T-Cross siparişi verdim. Tabi o da bitmiş yoldan sipariş aldılar.

Bu fiyat aralığında araç arayan arkadaşların mutlaka değerlendirmesini öneririm.
Klasik Doğuş Grubu taktiği, araçların liste fiyatını hep yüksek tutarlar, indirim zamanında bayiye özel yaparlar internette fiyatı göremezsin, bizim VW aşığı vatandaşımız çok büyük indirim sanıp koşarak alır. Liste fiyatlarının şişik olmasından mütevellit VW nin ikinci el fiyatları da hep balon olur. Konudaki araçları incelemedim SUV beklentisi ile gitmeyin SUVcuk olur bunlardan ancak.

Valla b segment suva bu para vermektense 2. el c segment almak daha mantıklı yada bütçe varsa gider qasqai alırım 1899 a kampanya devam ediyorsa tabi yada git chery al daha iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri