🔥İndirim Volkswagen Taigo ve T-Cross Modellerinde Bayiye Özel Fiyatlar

ExploiT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
636
Arkadaşlar 2025 Ekim itibari ile;

T-Cross Life 1.0 TSI DSG 1.648.000₺
Taigo Life 1.0 TSI DSG 1.590.000₺

Bayi fiyatları bu şekilde şuan. İndirimler güzel. Maalesef Taigo'lar yok satmış durumda araç kalmamış.

Bende bir adet T-Cross siparişi verdim. Tabi o da bitmiş yoldan sipariş aldılar.

Bu fiyat aralığında araç arayan arkadaşların mutlaka değerlendirmesini öneririm.

Arkadaşlar 2025 Ekim itibari ile;

T-Cross Life 1.0 TSI DSG 1.648.000₺
Taigo Life 1.0 TSI DSG 1.590.000₺

Bayi fiyatları bu şekilde şuan. İndirimler güzel. Maalesef Taigo'lar yok satmış durumda araç kalmamış.

Bende bir adet T-Cross siparişi verdim. Tabi o da bitmiş yoldan sipariş aldılar.

Bu fiyat aralığında araç arayan arkadaşların mutlaka değerlendirmesini öneririm.
1.0 :uzgunpeepo::PeepoLeave:

Yoldan sipariş nedir hocam? Almayı düşünüyorum bende.

1.0 olmasına bakma 115 HP beygir var. Performansı gayet yerinde. Yokuş çıkarken öyle bayılma vs gibi sorunları yok. Yalnız 1.0 motor olduğundan İstanbul gibi trafik ve tepelerin bol olduğu yerlerde şehir içi 8.0-8.5 arası yakıyor. Bu da beklenen bir şey. Malesef vergi politikaları gereği bu fiyatlara sıfır olarak alınabilecek iyi arabalardan. Arabadan anlayan, 2. elde temiz araba bulabilen, bu konuda çevresinden de akıl alabilecek insanlar belki 2-3 yıl eski daha farklı alternatiflere yönelebilir fakat sıfır alayım kafam rahat olsun dendiğinde bu fiyatlara çok alternatifi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,814
Üyeler
183,017
Son üye
salamanca
Geri