Neler Yeni

Volvo V40 Alınır mı?

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Üstad şu an elimizde 2008 model Wolksvagen Jetta var bayadır kullanıyoruz yıprandı da biraz iki ufak kaza geçirdi. Değiştirmeye karar verdik ve genel olarak babam işe gidip gelirken falan kullanacak arada bir abim annem de kullanır seyehatlarda kullanacaz falan filan aile arabası diyebiliriz.
Az önceki attıgın 2020 model ford kugayı al babanı en az 5 yıl idare eder

Basrii

80+ Bronze
Üstad şu an elimizde 2008 model Wolksvagen Jetta var bayadır kullanıyoruz yıprandı da biraz ve iki ufak kaza geçirdi. Değiştirmeye karar verdik ve genel olarak babam işe gidip gelirken falan kullanacak arada bir abim annem de kullanır seyehatlarda kullanacaz falan filan aile arabası diyebiliriz.
Benim yorumumu ister dikkate al ister alma. Bizde yeni araba almayı düşünüyoruz aynı senin dediklerin doğrultusunda anam kullanacak filan. 3008 gibi bişey düşünüyoruz. Tucson da bakılabilir.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
babana göster bence kesin hoşuna gideceği bir araba olucaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim yorumumu ister dikkate al ister alma. Bizde yeni araba almayı düşünüyoruz aynı senin dediklerin doğrultusunda anam kullanacak filan. 3008 gibi bişey düşünüyoruz. Tucson da bakılabilir.
Tucson transporterın neredeyse aynısı :D

Berke Gözükara

80+ Bronze
Sokakta biri beni çevirip "Bu arabayı kaç liraya alırsınız" diye sorsaydı maks 50 bin lira derdim. İşin özeti 50 binlik araçlar bile 350 bin olmuş yazık. Biz ailecek ww golf kullanıyoruz 150-200k banında bulabilirsiniz. Kalan parayıda ben olsam her ay düzenli miktarda temettü veren senet alırdım veya başka şeyler.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Sokakta biri beni çevirip "Bu arabayı kaç liraya alırsınız" diye sorsaydı maks 50 bin lira derdim. İşin özeti 50 binlik araçlar bile 400 bin olmuş yazık. Biz ailecek ww golf kullanıyoruz 150-200k banında bulabilirsiniz. Kalan parayıda ben olsam her ay düzenli miktarda temettü veren senet alırdım veya başka şeyler.
golfde çok küçük araba mesela transporter alınır onun yerine

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,008
İsim
.

TwinsR32

80+ Bronze