Az önceki attıgın 2020 model ford kugayı al babanı en az 5 yıl idare ederÜstad şu an elimizde 2008 model Wolksvagen Jetta var bayadır kullanıyoruz yıprandı da biraz iki ufak kaza geçirdi. Değiştirmeye karar verdik ve genel olarak babam işe gidip gelirken falan kullanacak arada bir abim annem de kullanır seyehatlarda kullanacaz falan filan aile arabası diyebiliriz.
Benim yorumumu ister dikkate al ister alma. Bizde yeni araba almayı düşünüyoruz aynı senin dediklerin doğrultusunda anam kullanacak filan. 3008 gibi bişey düşünüyoruz. Tucson da bakılabilir.Üstad şu an elimizde 2008 model Wolksvagen Jetta var bayadır kullanıyoruz yıprandı da biraz ve iki ufak kaza geçirdi. Değiştirmeye karar verdik ve genel olarak babam işe gidip gelirken falan kullanacak arada bir abim annem de kullanır seyehatlarda kullanacaz falan filan aile arabası diyebiliriz.
Tucson transporterın neredeyse aynısıBenim yorumumu ister dikkate al ister alma. Bizde yeni araba almayı düşünüyoruz aynı senin dediklerin doğrultusunda anam kullanacak filan. 3008 gibi bişey düşünüyoruz. Tucson da bakılabilir.
Sokakta biri beni çevirip "Bu arabayı kaç liraya alırsınız" diye sorsaydı maks 50 bin lira derdim. İşin özeti 50 binlik araçlar bile 350 bin olmuş yazık. Biz ailecek ww golf kullanıyoruz 150-200k banında bulabilirsiniz. Kalan parayıda ben olsam her ay düzenli miktarda temettü veren senet alırdım veya başka şeyler.
Sende de nasıl bir bakış açısı varsa anlam veremedim...babana göster bence kesin hoşuna gideceği bir araba olucaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tucson transporterın neredeyse aynısı
golfde çok küçük araba mesela transporter alınır onun yerineSokakta biri beni çevirip "Bu arabayı kaç liraya alırsınız" diye sorsaydı maks 50 bin lira derdim. İşin özeti 50 binlik araçlar bile 400 bin olmuş yazık. Biz ailecek ww golf kullanıyoruz 150-200k banında bulabilirsiniz. Kalan parayıda ben olsam her ay düzenli miktarda temettü veren senet alırdım veya başka şeyler.
Parasına göre çok tipsiz araba yahttps://www.sahibinden.com/ilan/vas...a-pluselit-2-paket-artisi-cok-784197107/detay
Yeni bir araba almak istiyoruz ve babam güvenlikli olmasına önem veriyor bu açıdan Volvo tercih ediyor ama 400K'ya başka öneriniz varsa bekliyorum.
motorda güçsüzParasına göre çok tipsiz araba ya
Motoruna bakmadım ama araba aşırı tipsiz değilmi ?motorda güçsüz