Neler Yeni

Vooka Trol klavye alınır mı??

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Sayıların ve F tuşlarının aynı tuşta olması çok sıkıntı değil mi? Ve ingilizce olması sıkıntı değil mi? Birçok butonun yerleri farklı.
nasıl yani anlamadım ben bir farklılık görmedim %60 olduğu için size öyle gelmiş olabilirmi birde f tuşlatıyla sayıların aynı olması derken

Honigfluss

80+ Bronze
nasıl yani anlamadım ben bir farklılık görmedim %60 olduğu için size öyle gelmiş olabilirmi birde f tuşlatıyla sayıların aynı olması derken
Atılan klavyede f1 f2 f3... tuşları ile 1 2 3 4 sayı tuşları aynı tuşlara konulmuş. Nasıl olacak bu iş? İngilizce olduğu için de soru işareti, tire, iki nokta, nokta, büyüktür ve küçüktür işaretleri gibi birçok butonun yeri türkçe klavyelerden farklı. Yön tuşları da diğer tuşların içine konulmuş.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
KAPALIÇARŞI satıcısından aldım ikisini de. rgb demişlerdi sorduğumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet uygulamadan kontrol ediliyor https://www.technopat.net/sosyal/konu/ziyou-lang-t60-sueruecuesue-nereden-indirilir.2514595/ bu konuda link var.
bu arada siz tuşların konuyumuyla diğer arkadaşların dediği f1 f2 f3 1 2 3 tuşlarınıny erleri soru işareti falan sorun yarattımı sizve rainbow olması çokmu kötü ayroca sizinkilerin üstündede blic yazıyomu?

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes
Arkadaşlar şuanda elimde Cougar vantar var mebran ve ayrıca biraz eskidi elimdede hazır 700tl gibi bir para var sizce bu klavye alınır mı??https://www.trendyol.com/vooka/trol...z-p-472232649?boutiqueId=61&merchantId=355319
ben kullanıyorum tuş hissiyatı çok iyi ama kullanması zor geldi bana

https://www.trendyol.com/skyloong/t...lu-18-led-usb-tip-c-kablosu-beyaz-p-785741811 ben burdan aldım

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit

https://www.trendyol.com/skyloong/t...lu-18-led-usb-tip-c-kablosu-beyaz-p-785741811 ben burdan aldım
bende burdan alacağım

hocam sizin attığınız linkteki rgb değil ainbow arada 100 lira fark var ama 699 olanlarada rainbow geldiği oluyormuş riske değermi sizce

ben kullanıyorum tuşlar çok rahat
hocam bi arkadaş bana link attı az önce forumda görürsünüz zaten rainbow olan modeli 599 lira ama rgb olan 699 lira fakat rgb alanlarada rainbow gelidği oluyoruş sizce rgb mi alayım rainbowmu

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes
bende burdan alacağım

hocam sizin attığınız linkteki rgb değil ainbow arada 100 lira fark var ama 699 olanlarada rainbow geldiği oluyormuş riske değermi sizce

hocam bi arkadaş bana link attı az önce forumda görürsünüz zaten rainbow olan modeli 599 lira ama rgb olan 699 lira fakat rgb alanlarada rainbow gelidği oluyoruş sizce rgb mi alayım rainbowmu
Bu klavyenin driverı var attığım linkte bakarsan bir kişi driverı var demiş ben bakmadım tabi driverina gerek yok benim için ama driveri var büyük ihtimal

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
bu arada siz tuşların konuyumuyla diğer arkadaşların dediği f1 f2 f3 1 2 3 tuşlarınıny erleri soru işareti falan sorun yarattımı sizve rainbow olması çokmu kötü ayroca sizinkilerin üstündede blic yazıyomu?
Bu klavyeyi sadece oyun için kullanıyorum yön tuşları ve f tuşlarının öyle olması kötü bence. Rainbow olması çok kötü değil bunun siyahını da almıştım o ziyoulang olarak gelmişti rainbowdu arkadaşıma verdim. Bana beyaz lazımdı beyaz olanlar blic olarak geldi.

bende burdan alacağım

Ben olsam rgb alırdım ikisini de kullandım rgb çok daha güzel duruyor. Rainbow gelirse iade edin tekrar sipariş edin.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Bu klavyeyi sadece oyun için kullanıyorum yön tuşları ve f tuşlarının öyle olması kötü bence. Rainbow olması çok kötü değil bunun siyahını da almıştım o ziyoulang olarak gelmişti rainbowdu arkadaşıma verdim. Bana beyaz lazımdı beyaz olanlar blic olarak geldi.

Ben olsam rgb alırdım ikisini de kullandım rgb çok daha güzel duruyor. Rainbow gelirse iade edin tekrar sipariş edin.
hocam şimdi düşündümde eğer bu klavyeyi alırsam hızlı bozulma ihtimali var 900 daha biriktireyim apex 3 tkl alayım bence

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Top Bottom