- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,688
Like ve emote sistemi varken bu tarz vote sistemine neden ihtiyacımız var ki? Konuda gereksiz fazlalık yapıyor gibi hissettiriyor.
Atalarımız Üzümünü ye bağını sorma demişlerLike ve emote sistemi varken bu tarz vote sistemine neden ihtiyacımız var ki? Konuda gereksiz fazlalık yapıyor gibi hissettiriyor.
O sistem sanirim en iyi cevapda adaletli olmasi için adam gider yanlis olmasina rağmen 15k mesaji olan adami en iyi cevap olarak seçer insanlarin kararina gore olmasi bence daha iyiLike ve emote sistemi varken bu tarz vote sistemine neden ihtiyacımız var ki? Konuda gereksiz fazlalık yapıyor gibi hissettiriyor.
vote nasıl oluyor.Yardımcı olabildiğini görebiliyorsun ve kendini yardım edebildiğin için mutlu hissediyorsun.
Madalya gibi bir şey işte.
Bana da verinnğğğ.@Mehmet Yılmaz hocam çözüm sayısı yüksek olanlara ''katkıda bulunan'' gibi bir ünvan verilecek mi? Veya ilerleyen zamanlarda verilebilir mi?
Çünkü konuyu açan kişinin konuyu "soru" olarak seçmesi lazım.Bu vote neden tüm konularda yok bazi konularda var sadece @Mehmet Yılmaz
Adam fikrini söylüyor sen de ağa kesiliyorsun :d sefir diye dalga geçiyorsun ya asıl kendini öyle gördüğün üslubundan belli katılıyorsan katıl katılmıyorsan güzelce yorumunu yap adama sana katılmıyorum demiyorsun da sana mı sorucaz paşam diyorsun sefir kim sence dostumAh be! Kaldıralım hemen. @Mehmet Yılmaz bu arkadaşa neden sormadınız? Forumun sefiri kendisi...
Şaka nedir bilir misin?Adam fikrini söylüyor sen de ağa kesiliyorsun :d sefir diye dalga geçiyorsun ya asıl kendini öyle gördüğün üslubundan belli katılıyorsan katıl katılmıyorsan güzelce yorumunu yap adama sana katılmıyorum demiyorsun da sana mı sorucaz paşam diyorsun sefir kim sence dostum![]()
Sorunlu musun?Ah be! Kaldıralım hemen. @Mehmet Yılmaz bu arkadaşa neden sormadınız? Forumun sefiri kendisi...