Vote olayına ne gerek vardı?

Borsa Kaplanı

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,688
Like ve emote sistemi varken bu tarz vote sistemine neden ihtiyacımız var ki? Konuda gereksiz fazlalık yapıyor gibi hissettiriyor.

Like ve emote sistemi varken bu tarz vote sistemine neden ihtiyacımız var ki? Konuda gereksiz fazlalık yapıyor gibi hissettiriyor.
Atalarımız Üzümünü ye bağını sorma demişler :)
Keyfine bak,bu kadar takilmana gerek yok

O sistem sanirim en iyi cevapda adaletli olmasi için adam gider yanlis olmasina rağmen 15k mesaji olan adami en iyi cevap olarak seçer insanlarin kararina gore olmasi bence daha iyi

Yardımcı olabildiğini görebiliyorsun ve kendini yardım edebildiğin için mutlu hissediyorsun.
Madalya gibi bir şey işte.

@Mehmet Yılmaz hocam çözüm sayısı yüksek olanlara ''katkıda bulunan'' gibi bir ünvan verilecek mi? Veya ilerleyen zamanlarda verilebilir mi?

Bu vote neden tüm konularda yok bazi konularda var sadece @Mehmet Yılmaz

Ah be! Kaldıralım hemen. @Mehmet Yılmaz bu arkadaşa neden sormadınız? Forumun sefiri kendisi...
Adam fikrini söylüyor sen de ağa kesiliyorsun :d sefir diye dalga geçiyorsun ya asıl kendini öyle gördüğün üslubundan belli katılıyorsan katıl katılmıyorsan güzelce yorumunu yap adama sana katılmıyorum demiyorsun da sana mı sorucaz paşam diyorsun sefir kim sence dostum :)

Adam fikrini söylüyor sen de ağa kesiliyorsun :d sefir diye dalga geçiyorsun ya asıl kendini öyle gördüğün üslubundan belli katılıyorsan katıl katılmıyorsan güzelce yorumunu yap adama sana katılmıyorum demiyorsun da sana mı sorucaz paşam diyorsun sefir kim sence dostum :)
Şaka nedir bilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,576
Üyeler
186,910
Son üye
wwdoube
Geri