Binek araçlarda Dizele ne gerek var?

Toyota ve Honda Çok büyük konuşmak istemiyorum ama almayacağım 2 marka arabaları gitmiyorrrrrr... Dizel olarak Ford, Opel, Kia Renault, wolkvagen marka araçların dizellerini kullandım hepside çok atik ve ben şahsım dizelleri seviyorum torku hissettriiyor , toyota ve honda vasat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atmosferik alıyorasan motor hacmi minimum 2.0 olmalı yoksa rampada ya 6k devir çevirirsin ya da izler kalırsın tecrübeyle sabit
Kia sportagemi sırf bu yüzden sattım araba rampada çığlık atıyor ama gitmiyor :D Atmosferik arabaya tövbe ettim

reis 520d ile 1.4d toyota aynı mı buyuk ıhtımalle aynı arabarı kullanıyoruz ya da cok yakın modelle benımkı 1.4 dizel comfort exre 2012 model corolla
hocam 1.0 benzinden bile performans yoksunu bir motor tek iyi yanı sıkıntısının az olması oda sıkıştırmazsan motoru sıkıştırırsan deli dehşet bir yağ yakma çıkıyor ortaya ortalamanın üstüne çıkıyor onun dışı bom boş sıkıntısız diye eşşeğe binilecek diye bir kaide yok o zaman at arabalarını bırakmazdık 0 konfor içeri ses baya alıyor zaten araç.

zaten 1.4 d4d in otomatik şanzımana sahip olanlarından bahsetmiyorum bile onlar ap ayrı seviyede bir rezillik şanzıman manuelden dönme rezil rüsva bir şanzıman zaten 1.6 motorlu olanlarda şanzımandan dolayı atik değiller CVT leride performans yoksunu MMT leride 2 türlüde eşşekten farksız bir araç bana göre elden çıkarabilsem harika olacak benden sonra alanada Allah sabır versin yol geçmez bu araçla manuel 13-14 saniye bi 0-100 durumu var otomatikde ki halini ben hayal edemiyorum.

Toyota ve Honda Çok büyük konuşmak istemiyorum ama almayacağım 2 marka arabaları gitmiyorrrrrr... Dizel olarak Ford, Opel, Kia Renault, wolkvagen marka araçların dizellerini kullandım hepside çok atik ve ben şahsım dizelleri seviyorum torku hissettriiyor , toyota ve honda vasat

Kia sportagemi sırf bu yüzden sattım araba rampada çığlık atıyor ama gitmiyor :D Atmosferik arabaya tövbe ettim
kia sportage değildi hocam sendeki hangi motordu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,364
Üyeler
183,105
Son üye
Ardcnshn
Geri