Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
W10 Beni bitirdi risk alıp 11 e geçeceğim İnsider ilemi geçmeliyim farklı şekilde mi?
W11(beta kanalı)'e geçtim aynı gün tekrar W10'a döndümW10 Beni bitirdi risk alıp 11 e geçeceğim İnsider ilemi geçmeliyim farklı şekilde mi?
Geliştirici kanalını seçmne lazım.Peki insiderden geçerken 3 farklı seçenek var en başta hangisini seçtin
Geliştirici olanını uzun zamandır ben Windows insider geliştirici kategorisindeyim zaten win11 çıkmadan önce bile burdaydım bir gün güncelleme geldi fark etmeden win11 e geçtim ama memnunum geri dönemeyi düşünmüyorum.Peki insiderden geçerken 3 farklı seçenek var en başta hangisini seçtin
Herhangi bir problem ile karşılaştınız mı? Mesela Windows 11 desteklemeyen program, oyunlar vb. Ayrıca geçtikten sonra ne değişti? Neler gözlemlediniz? Fark hissettiniz mi?
Hayırw11 geçince format mı oluyor?
Windows 10'a yeni tema gelmiş gibi şuanlık bir sorun yok.Herhangi bir problem ile karşılaştınız mı? Mesela Windows 11 desteklemeyen program, oyunlar vb. Ayrıca geçtikten sonra ne değişti? Neler gözlemlediniz? Fark hissettiniz mi?