Neler Yeni

W11 e geçeceğim İnsider ilemi geçmeliyim farklı şekilde mi?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Herhangi bir problem ile karşılaştınız mı? Mesela Windows 11 desteklemeyen program, oyunlar vb. Ayrıca geçtikten sonra ne değişti? Neler gözlemlediniz? Fark hissettiniz mi?
Hocam problem ile karşılaşmadım ben. Desteklemeyen oyun yok zaten win 10 destekleyen oyunları açıyor varsayıyorum istediğiniz oyunu açamadı uyumluluk modu kullanırsınız. Değişen şeyler telefonunuz isimli bir uygulama geldi ve telefonumu bilgisayara bağlayıp arayanları gelen mesajları bildirimleri pc üzerinden görebiliyorum. Görseller bana daha hoş geliyor. Fps olarak %3-5 artış gözlemledim ayrıca.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
şu an beta ve insider sürümleri aynı

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Hocam problem ile karşılaşmadım ben. Desteklemeyen oyun yok zaten win 10 destekleyen oyunları açıyor varsayıyorum istediğiniz oyunu açamadı uyumluluk modu kullanırsınız. Değişen şeyler telefonunuz isimli bir uygulama geldi ve telefonumu bilgisayara bağlayıp arayanları gelen mesajları bildirimleri pc üzerinden görebiliyorum. Görseller bana daha hoş geliyor. Fps olarak %3-5 artış gözlemledim ayrıca.
Peki ortalama ne kadarlık bir güncelleme söz konusu? Kaç GB ? Windows 11'e geçmeyi düşünmeye başladım. Ayrıca sürekli güncelleme mi alıyor?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Peki ortalama ne kadarlık bir güncelleme söz konusu? Kaç GB ? Windows 11'e geçmeyi düşünmeye başladım.
Emin değilim hocam normal bir güncelleme süresinde dediğim gibi fark etmedim win11 olduğunu ben bastım güncelle diye yeniden başlat çıktı bir 3-5dk sonra max 3-5gb dır zaten çok olacağını düşünmüyorum.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Farketmez. Ben format atarak geçmiştim yükseltmeyi hiç sevmem :D
Bende öyle geçmek istiyorumda galiba insiderde o olay yok artık ana sürüm çıkınca tekrar format atarım sıkıntı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farketmez. Ben format atarak geçmiştim yükseltmeyi hiç sevmem :D
Normal bir kullanıcının yaptığı ufak bir yazılım sayesinde Insıder kilidini açtım iyiki w11 istedim yani 3 tane güncelleme yapıştırdı arka arkaya maşallah
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Top Bottom