Haklısın kankam yanlışım varmış sağolasın. Sanırım ben yanlış anlamış veya duymuşum.Alakası yok, yanlış bilgi vermeyin insanlara.
Haklısın kankam yanlışım varmış sağolasın. Sanırım ben yanlış anlamış veya duymuşum.Alakası yok, yanlış bilgi vermeyin insanlara.
Pro iyidir diyenlerin muhtemelen %80i MS ve Windowsu gerçek anlamda tanımıyordur.
Alıntıyı görüntüle
Ev ve oyun kullnıcıysanız benim gibi. EV/Home sürümü.
Ama bitlocker applocker Hyper-V gibi uygulamalara ihtiyacınız var ise Pro kurabilirsiniz.
Pro sürümde daha fazla uygulama olduğundan Ev sürümüne göre daha şişkin ve biraz daha yavaştır.
Bu yavaşlık ahım şahım bir şey değildir misal Ev sürümü 2,2 gb ram harcarken Pro sürüm 2,6 gb harcar. Ham hali ile.
Yani daha iyidir diye bir şey kesinlikle yoktur sürüm farklılıları(lisans/uygulma) vardır heralde MS den daha iyi bilecek halimiz yok.
Dipnot yıllarca WinXP pro WinVista Win7 ultimate kullnıp ne kadar gereksiz olduğunu anladığım zaman en alt sürümün değerini anladığım gündür.
Sen tam bir köylüsün desem zoruna gider mi? Ev kullanıcısının BitLocker, HyperV ve Group Policy kullanmadığını sana düşündüren nedir? La sadece Local Acc. bile Pro için tercih sebebi. Bir de ukala ukala yazmış...Pro iyidir diyenlerin muhtemelen %80i MS ve Windowsu gerçek anlamda tanımıyordur.
Aratma yapsaydınız bu forumda yaklaşık 20bin defa aynı sorunun hergün soruldğunu görebilirdiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ev ve oyun kullnıcıysanız benim gibi. EV/Home sürümü.
Ama bitlocker applocker Hyper-V gibi uygulamalara ihtiyacınız var ise Pro kurabilirsiniz.
Pro sürümde daha fazla uygulama olduğundan Ev sürümüne göre daha şişkin ve biraz daha yavaştır.
Bu yavaşlık ahım şahım bir şey değildir misal Ev sürümü 2,2 gb ram harcarken Pro sürüm 2,6 gb harcar. Ham hali ile.
Yani daha iyidir diye bir şey kesinlikle yoktur sürüm farklılıları(lisans/uygulma) vardır heralde MS den daha iyi bilecek halimiz yok.
Dipnot yıllarca WinXP pro WinVista Win7 ultimate kullnıp ne kadar gereksiz olduğunu anladığım zaman en alt sürümün değerini anladığım gündür.
Sen tam bir köylüsün desem zoruna gider mi? Ev kullanıcısının BitLocker, HyperV ve Group Policy kullanmadığını sana düşündüren nedir? La sadece Local Acc. bile Pro için tercih sebebi. Bir de ukala ukala yazmış...
Knk format nasıl oluyor kısaca anlatma şansın var mıŞuan format ekranındayım hangisi oyun için daha iyi olur?
Aynen kanka tüm puanları kazandın şuan. Sence şu noktadan sonra okuma ihtiyacı duyar mıyım? Elinin altında Pro varken Home sürüm neden kursun? Avantajı nedir?Ayrıca köylü milletin efendisidir.
Pro iyidir diyenlerin muhtemelen %80i MS ve Windowsu gerçek anlamda tanımıyordur.
Aratma yapsaydınız bu forumda yaklaşık 20bin defa aynı sorunun hergün soruldğunu görebilirdiniz.
YouTube de Windows sistem kurma yazarsan onlarca eğitim içeriğini görebilirsin. Çok basitKnk format nasıl oluyor kısaca anlatma şansın var mı
Windows kurmayı biliyorum ama format nasıl oluyor eski Windows’u nasıl silmem gerektiği fln bilmiyorumYouTube de Windows sistem kurma yazarsan onlarca eğitim içeriğini görebilirsin. Çok basit
Windows kurma ve format aynı şey.Windows kurmayı biliyorum ama format nasıl oluyor eski Windows’u nasıl silmem gerektiği fln bilmiyorum