Wainer saat 35 k alınır mı?

Wainer markası Swiss made fakat görünüş odaklı bir marka. Ben de baya uzun süre araştırdım. Görünüş olarak güzel modeller var ama mekanizma kalitesi ve premium marka algısı Tissot gibi değil. Şunu da ekleyeyim aynı görüntüyü tissot veya daha kaliteli markalarda daha pahalıya bulursun.
Satıcı arkadas dedi yapımı 2. Elcilere aldığın fiyatın az biley aşşağısına satarsın satabilirmiyim biraz kullanıp
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı arkadas dedi yapımı 2. Elcilere aldığın fiyatın az biley aşşağısına satarsın satabilirmiyim biraz kullanıp
Dediğine göre el yapımı kurmalı saat

2. el fiyatını bılemem bende ama cok guzel duruyor

Otomatik mekanizma olarak geçer hocam dediğin el yapımı kurmalı saat. Wainer markasını 2. El olarak aldığın fiyatın çok az aşağışına satman mümkün değil. En az %30-%40 düş aldıpın fiyat üzerinden. Saat piyasası biraz böyle.

Kendim bir örnek vereyim. Tissot 49bin₺ lik bir saatini almak istiyordum. Sarı sitede bir araştırma yaptım. Adam 1 aylık baklaları bile ayarlanmamış saati 32 ye satıyordu.

Otomatik mekanizma olarak geçer hocam dediğin el yapımı kurmalı saat. Wainer markasını 2. El olarak aldığın fiyatın çok az aşağışına satman mümkün değil. En az %30-%40 düş aldıpın fiyat üzerinden. Saat piyasası biraz böyle.

Kendim bir örnek vereyim. Tissot 49bin₺ lik bir saatini almak istiyordum. Sarı sitede bir araştırma yaptım. Adam 1 aylık baklaları bile ayarlanmamış saati 32 ye satıyordu.
Ozmn benim saatin ederi 20 k

orient tissot citizen varken neden türk mali saat alasınız ki fason üretim?

Geri