War Thunder hakkında sorularım var

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
450
Arkadaşlar War Thunder a ciddi şekilde başlamak istiyorum daha önce hiç oynamadım. İlk sorum oyuna para yatırmadan gelişebilir miyim ? (sadece uçak oynayacağım). 2. sorum arkadaş olmadan sarar mı ?

Premium hesap olmadan yavaş gelişirsin ama illa para yatırmaya gerek yok, ben yıllarca tek oynadım sardı, arada arkadaşım gelince daha çok eğleniyorudum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paralı uçak için para harcamaya gerek yok ama premium almalısın bence

Premium hesap olmadan yavaş gelişirsin ama illa para yatırmaya gerek yok, ben yıllarca tek oynadım sardı, arada arkadaşım gelince daha çok eğleniyorudum.
Yavaş gelişmek sorun değil ya mesela world of tanks da para yatırmadan imkanı yok gelişilmiyor kredi eksiye düşüyor bunda öyle değil se başlayayım o zaman.

Arkadaşlar War Thunder a ciddi şekilde başlamak istiyorum daha önce hiç oynamadım. İlk sorum oyuna para yatırmadan gelişebilir miyim ? (sadece uçak oynayacağım). 2. sorum arkadaş olmadan sarar mı ?
pre olmadan zor gelişiliyor fakat bende tek başıma oynuyorum sarıyor güzel oyun tavsiye ederim

İsveç ağacı başla sonra israille yada filoyla devam et

Aynı sorun bende de var başlamak istiyorum ama sanki sağlam para yatırmak lazım gibi geliyor

Geri