DrosairVRS
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
websitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
oyun boş iş git ders çalış oyunlar sana dönem sonunda takdir ve ya teşekkür kazandırmıyor iyice kafayı oyunlar ile bozdunuzwebsitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
liseyi bitirdim hocam.oyun boş iş git ders çalış oyunlar sana dönem sonunda takdir ve ya teşekkür kazandırmıyor iyice kafayı oyunlar ile bozdunuz
lise bitince okul mu bitmiş oluyor hayır daha üniversite var ve o da zorunlu ben gitmek istemiyorum diyemezsin bahane bulma git ders çalışliseyi bitirdim hocam.
ulan ne boş yaptın ya adam senden ne soruyor sen ne yazıyorsun hem Türkiye de üni okumak zaman kaybıdır.lise bitince okul mu bitmiş oluyor hayır daha üniversite var ve o da zorunlu ben gitmek istemiyorum diyemezsin bahane bulma git ders çalış
kardeş sana ne sen çok istiyorsan git sen ders çalış karışmayın şu insanlara ya haddiniz olmayan şeylere karışmayınlise bitince okul mu bitmiş oluyor hayır daha üniversite var ve o da zorunlu ben gitmek istemiyorum diyemezsin bahane bulma git ders çalış
sanırım warp ile artık girilmiyor mümkünse goodbyedpi kullanın.websitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
Valla ya bende oyunları bıraktım şimşek mqueen oldum şimdi hedefim kaportacı olucamoyun boş iş git ders çalış oyunlar sana dönem sonunda takdir ve ya teşekkür kazandırmıyor iyice kafayı oyunlar ile bozdunuz
Warp ile girmesi lazım 1.1.1.1 değilde normal warp yapıp denermisinwebsitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?
DC ye giren robloxa da girer kardeşsanırım warp ile artık girilmiyor mümkünse goodbyedpi kullanın.
asıl sen boş yapıyorsun zaman kaybı dediğin eğitim ve eğitim asla zaman kaybı değildir oyun oynamak zaman kaybıdır oyun size bir gelecek sunmuyor çıkın artık şu teknoloji gelişti her şey yapay zeka ile yapılıyor kafasındanulan ne boş yaptın ya adam senden ne soruyor sen ne yazıyorsun hem Türkiye de üni okumak zaman kaybıdır.
Yaw gardaş her yerimiz dert zaten iki dakika kafa dağıtıyoz oyunlardaasıl sen boş yapıyorsun zaman kaybı dediğin eğitim ve eğitim asla zaman kaybı değildir oyun oynamak zaman kaybıdır oyun size bir gelecek sunmuyor çıkın artık şu teknoloji gelişti her şey yapay zeka ile yapılıyor kafasından
sen kimsin de boyle yanit veriyorsun?oyun boş iş git ders çalış oyunlar sana dönem sonunda takdir ve ya teşekkür kazandırmıyor iyice kafayı oyunlar ile bozdunuz
wiresock ile split tunneling yaparak giris yapabilirsin hocam bahsettigim program ile ilgili videowebsitesine girebiliyorum ama oyunlara giremiyorum ne yapmam lazım?