Neler Yeni

🔥İndirim WATCH 6 CLASSİC 43MM 5299 TL

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Say say bitmez. Ben kısaca özetleyeyim.

Bezel bi yerden sonra oynama yapıyor boşa geliyormuş gibi.
Aod aktif olunca yelkovan normalde olması gerektiğinden geriye düşüyor.
Chrome da vb gezemiyorsunuz, aşırı kasıyor ve kontrolü zor asla geliştirilmemiş. Youtubede kasmadan hiçbirşey yapılmıyor. Videolar çok geç açılıyor, herhangi bi videoya tıkladığınızda açılması çok geç sürüyor. Youtubede 5fps ya veriyor ya vermiyor o da ses önden gidiyor görüntü ya donuyor ya da arkadan geliyor. Herhangi uzun kollu bir giysi giydiğinizde arama vb geldiğinde kolunuzu hareket ettirdiğiniz an bezel sürtünüp dönüyor ve daha kim olduğunu görmeden açıyor. Sesi / titreşimi vb kapatsanız bile herhangi bir uygulamaya girdiğiniz an son sese geri çekiyor. Birkaç haftalık kullanımdan sonra arayüz donmaya başlıyor. Kordonların oneclick sistemi 5-6 seferden sonra düzgün çalışmıyor, yumuşuyor. Kordonların üst tarafındaki suni deri 1 haftalık kullanımdan sonra kalkmaya başlıyor. Birkaç günlük kullanımdan sonra toka kordona iz bırakıyor kordon yamuluyor. Saçma sapan 30 yıl öncesinin oyunları uygulamarı var (yani o kadar gelişmemiş). Spotify bile düzgün çalışmıyor. İndirdiğiniz şarkılar 1 gün sonra inmemiş gözüküyor. Spotify da arama yeri yok sadece indirilen şarkılar çalınabiliyor. Daha ne çok şey var.

Kısacası çin malı ürünlerden bir farkı kalmıyor. tabii ki daha kaliteli fakat gün sonunda sadece kolunuzda duran bir saat oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yılbaşında 6k ya aldım 47mm modelini, 4 ay sonra 5k ya sattım. Alan arkadaşa da allah sabır versin diyorum.
watch 7 almak lazım diyorsunuz yani o zaman

Top Bottom