Şimdi şarj oluyor mu çalışıyor mu anlamadımBendede vardı aynısından çok sık kullanılmassa bozuluyor bendekide bozuldu
Temizledim aynı işaretŞarj aletinin yüzeyi ile saatin arkasını iyice temizleyin. Şuan şarj etmiyor.
2-3 ay boyunca hiç koluma takmadığım zamanlar oldu cayır cayır çalışıyor bendekiBendede vardı aynısından çok sık kullanılmassa bozuluyor bendekide bozuldu
Nerden yapıyor ki başkan ama şarj gösteriyor2-3 ay boyunca hiç koluma takmadığım zamanlar oldu cayır cayır çalışıyor bendeki
bozulmuyor anlamında yani hocam, geçtiğimiz haftaya kadar 2 aya yakın kullanmadım yeni telefona geçmemle beraber şarja taktım ve herhangi en ufak sorunla karşılaşmadan kullanmaya devam ettim. yani uzun süre kullanmadım diye apple watchda herhangi bir arıza yaşamadım.Nerden yapıyor ki başkan ama şarj gösteriyor
Normal mi hocam bubozulmuyor anlamında yani hocam, geçtiğimiz haftaya kadar 2 aya yakın kullanmadım yeni telefona geçmemle beraber şarja taktım ve herhangi en ufak sorunla karşılaşmadan kullanmaya devam ettim. yani uzun süre kullanmadım diye apple watchda herhangi bir arıza yaşamadım.
Şarj oluyor mudurbozulmuyor anlamında yani hocam, geçtiğimiz haftaya kadar 2 aya yakın kullanmadım yeni telefona geçmemle beraber şarja taktım ve herhangi en ufak sorunla karşılaşmadan kullanmaya devam ettim. yani uzun süre kullanmadım diye apple watchda herhangi bir arıza yaşamadım.