donanimarsivi.com
Kardeş ben yaptım heralde ilk önce twitch hesabı istedi sonra uplay hesabımı hepsini girdim sonra bir ekran geldiDetaylıca anlattım istersen twitch hesabınla da alabilirsin daha kolay.Ücretsiz Watch Dogs 2
Arkadaşlar Watch dogs 2 yi ücretsiz alma yolları: 1-Ubisoftun kendi sitesinden veya uplay den bu akşam yapılacak yayına katılmak ama unutmayın ubisoft hesabınızın bağlı olması gerekiyor. 2-Twitchle ubisoft hesabınızı bağlayarak ( Bu linkten hızlı bi şekilde bağlayabilirsiniz ) Twitch ten yayını...donanimarsivi.com
Şimdi ben akşam twich den yayını izleyecem sonra oyun nereye gelicekKardeş ben yaptım heralde ilk önce twitch hesabı istedi sonra uplay hesabımı hepsini girdim sonra bir ekran geldi
Şimdi ben akşam twich den yayını izleyecem sonra oyun nereye gelicekKardeş ben yaptım heralde ilk önce twitch hesabı istedi sonra uplay hesabımı hepsini girdim sonra bir ekran geldi
Bu linkten Twitch ve Ubi hesabını bağla ilk olarak sonra akşam yayını izleyeceksin ve gelecek oyun dropu hesabını bağladıktan sonraki çıkan ekranda görünecek. Bu akşam yayını izleyeceksin ama drop yarın hesabına tanımlanacak.Kardeş ben yaptım heralde ilk önce twitch hesabı istedi sonra uplay hesabımı hepsini girdim sonra bir ekran geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi ben akşam twich den yayını izleyecem sonra oyun nereye gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi ben akşam twich den yayını izleyecem sonra oyun nereye gelicek
Bu akşam yayını izliyiceksin twitchten linkte bağladığın hesapla, sonra yarın drop düşücek oyunu hem uplayden hemde attığın ssteki yerden gözükecek ama oyunu twitch hesabına bağlı olan ubi hesabından uplay e giriş yaparak indireceksin.Uplaydan mi gözükecek oyun
Tmm sağol peki hangi kanalBu akşam yayını izliyiceksin twitchten linkte bağladığın hesapla, sonra yarın drop düşücek oyunu hem uplayden hemde attığın ssteki yerden gözükecek ama oyunu twitch hesabına bağlı olan ubi hesabından uplay e giriş yaparak indireceksin.
Tmm sağol peki hangi kanal