Sizin için bişey diyemem eğer kart sorunluysa ister para iadesi ister ürün değişimi sizin elinizde ne isterseniz o.nasıl kullanabilirim bu hakkımı ve ne diyebilirim
nedir senin bu her wattman altında amd savunanlar yardım edebilir diyip belli bir kitleye sallayıp ortalığı kızıştırma amacın ? hiç şaşmaz eksiksiz her wattman konusunda varsin ve her wattman konusunda da aynı şeyi yazıyorsun 1 aya yakın olacak 6600 kullanıyorum hiç bir şeyle karşılaşmadım ben soruya gelecek olursak hangi firmadan aldiniz değişim olacağına dair umudum yok ama denemeye değer bana kalırsaiade edilmez donanımsal hata olsa bile iade olmazdı en fazla tamir ederlen ama amd de sorunsuz bir hayat çok zor bugün çözseler gelecek güncellemede terkar olur. Bunları görüp amd savunanlar yardım edebilir.
Kartı ilk aldığınızda ve kutusundan çıkardıktan sonra iyicene kontrol sağladınız mı jelatinlerine ıvırına zıvırına?çok zarar etmesem bugün satarım yıl olmuş 2022 alt tab atamıcak mıyım bunun tüketici hakem heyetine kadar yolu var
tamir değil değişim iade talep edebiliyorsun diye biliyorum bende6 aysa çok iyi de o yasal hak nasıl işliyor hiç duymadım 1 haftalık monitörü bile iade almıyorlar ölü piksel olduğu halde firmaya bağlı oluyor
Ölü pikselin sayısı var. Atıyorum 5 tane ve üzeri iade sebebidir. 3 taneye kadar normal bir durum olarak bakıyorlar.6 aysa çok iyi de o yasal hak nasıl işliyor hiç duymadım 1 haftalık monitörü bile iade almıyorlar ölü piksel olduğu halde firmaya bağlı oluyor
denicem yarın arayıp konuşacağım kargo kodu neyse alıp göndereceğimnedir senin bu her wattman altında amd savunanlar yardım edebilir diyip belli bir kitleye sallayıp ortalığı kızıştırma amacın ? hiç şaşmaz eksiksiz her wattman konusunda varsin ve her wattman konusunda da aynı şeyi yazıyorsun 1 aya yakın olacak 6600 kullanıyorum hiç bir şeyle karşılaşmadım ben soruya gelecek olursak hangi firmadan aldiniz değişim olacağına dair umudum yok ama denemeye değer bana kalırsa
iyide yazılımsal benim proglemimKartı ilk aldığınızda ve kutusundan çıkardıktan sonra iyicene kontrol sağladınız mı jelatinlerine ıvırına zıvırına?
Kullanılmış bir kart vermiş olabilirler mi acaba, bu boyutu da düşünmek gerekli. Normalde Asus Dual, 6600-6600XT serisi içerisinde alabileceğiniz en iyi modeller arasında. Kartınız Sapphire olsa belki olabilir denebilirdi ama, iş ASUS olunca biraz garipseniyor.
tamamdır hocam konuya bilgilendirme yaparsinizdenicem yarın arayıp konuşacağım kargo kodu neyse alıp göndereceğim
güncellerim yarın duruma göretamamdır hocam konuya bilgilendirme yaparsiniz
başka nerde yazmışım böyle bir şey link atarmısın her yerde yazıyormuşum bu "her wattman altında amd savunanlar yardım edebilir diyip belli bir kitleye sallayıp ortalığı kızıştırma amacın"nedir senin bu her wattman altında amd savunanlar yardım edebilir diyip belli bir kitleye sallayıp ortalığı kızıştırma amacın ? hiç şaşmaz eksiksiz her wattman konusunda varsin ve her wattman konusunda da aynı şeyi yazıyorsun 1 aya yakın olacak 6600 kullanıyorum hiç bir şeyle karşılaşmadım ben soruya gelecek olursak hangi firmadan aldiniz değişim olacağına dair umudum yok ama denemeye değer bana kalırsa
Estağfurullah öyle bir şey yokKardeş eğer kart hatalı derlerse. Para iadesi istersin. Unutma sen ne dersen o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beni fazla sevmeyen @HeVen sana yardımcı olur müsait olduğunda.
O zaman wattman yiyip bunu videoya almam lazim bilerek nasil wattman yerim acaba yarin basvurmayi düşünüyordum (videoya almak icin yanlis anlasilmasin)Estağfurullah öyle bir şey yok
Ürün sorunluysa ilk 6 ay içinde ki ürünler için ürün en başından beri kusurlu ürün kategorisine dahil oluyor bu sebeple de iade değişim veya onarım haklarını siz seçebiliyorsunuz gerekli videoları da mail olarak gönderin servise gönderirken ki kağıda da not edin ilk 6 ay kapsamında sorunlu ürün haklarım kapsamında değişim talep ediyorum diye. Red çıkarsa hakem heyeti o videolarla beraber zaten sizi haklı bulacaktır e devletten başvurabilirsiniz.