aka Heisenberg
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Eyvallah. Alınır o zamansa ya, bu amazon prime day indirimlerinde ekstra bir indirim gelmez herhalde.Vergi içinde fiyatı dostum. Garanti amazon destek veriyor 2 sene
Eyvallah. Alınır o zamansa ya, bu amazon prime day indirimlerinde ekstra bir indirim gelmez herhalde.Vergi içinde fiyatı dostum. Garanti amazon destek veriyor 2 sene
Onu bilemeyiz dostum. Çok ürün var neye gelir neye gelmez.Eyvallah. Alınır o zamansa ya, bu amazon prime day indirimlerinde ekstra bir indirim gelmez herhalde.
bu prime ürünü olmadığı için gelceğini sanmıyorum fiyatı gayet iyiEyvallah. Alınır o zamansa ya, bu amazon prime day indirimlerinde ekstra bir indirim gelmez herhalde.
hocam ben de bunu aldım nasıl ?Onu bilemeyiz dostum. Çok ürün var neye gelir neye gelmez.
Evet kullanabilirsin dostum.bu prime ürünü olmadığı için gelceğini sanmıyorum fiyatı gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben de bunu aldım nasıl ?
MSI b550m mortar anakart ile kullanabilirim bunu değil mi ?
sağ olasın hocamEvet kullanabilirsin dostum.
Sana uymaz bu kullanırsın ama tam performans alamazsın ilerde anakart değişmeyi düşünüyorsan alabilirsinPek bilmiyorum yeni yeni PC piyasasını anlamaya çalışıyorum anakartım gigabyteH510M H 3200mhz(OC) M.2 1200p uyuyor mu bu ssd ?
aynı ürün mü2 gün önce sipariş vermiştim iptal edip tekrar alsak olur mu? 1794'e düşmüş 1 günlüğüne.
Olur hemen dene yada amazona yaz aldığım ürün bu fiyata düştü diye. Muhtemelen üstünü iade ederler.2 gün önce sipariş vermiştim iptal edip tekrar alsak olur mu? 1794'e düşmüş 1 günlüğüne.