BaFz
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Bende Hollanda kargo merkezinden çıktı gözüküyorHocam sizde kargo süreci kosmında ne gözüküyor
? Bende hala hazırlanıyor ibaresi mevcut.
Bende Hollanda kargo merkezinden çıktı gözüküyorHocam sizde kargo süreci kosmında ne gözüküyor
? Bende hala hazırlanıyor ibaresi mevcut.
Bu uzun zamandır var dostum. 1700 TL nerde 2400 nerde sadece heatsink için o kadar verilmezHocam heatskinli versiyon var stokta 2.457,83TL
WD SİYAH Dahili Oyuncu SSD, 1TB https://www.amazon.com.tr/dp/B08PHSVW7K/ref=cm_sw_r_cp_api_i_XKCPH8NWP1H5HP18R3WW?psc=1
200e m.2 soğutucu alsınlar daha iyiBu uzun zamandır var dostum. 1700 TL nerde 2400 nerde sadece heatsink için o kadar verilmez![]()
100 liraya be quiet ın var200e m.2 soğutucu alsınlar daha iyi)
O da olmadı ucuzluk sende kral ya100 liraya be quiet ın var![]()
Siparişi verdiğin tarihe göre herkes de farklı gönderim tarihi yazıyor..21-28 temmuz yazıyor dostum ne agustosu
Bende 27 temmuz yazıyor hollanda kargo şirketinden çıktı yazıyoSiparişi verdiğin tarihe göre herkes de farklı gönderim tarihi yazıyor..
aynı gün bende verdim hala kargolanmadı daha 20-29 temmuz diyor@Ckribrahim bu ssd ne zamana gelir 12 temmuzda verdim sipsrişini her şey geldi bi bu kaldı sistemi toplayamıyorum
emeğine sağlık sayende uygun fiyata aldık@Ckribrahim stok bitmiş bu konunun daha sonuna geldik
Bu ssd de tak çalıştır şeklinde değil mi diğer m2 ler gibi Lityon iyon pil gerekli falan yazmışlar ayrıntıda birde fiyatı her şey dahil mi oluyor
Tak çalıştır. Her şey dahil bu fiyat. Satın almaya çalıştığında çıkan fiyat kadar ödüyorsun o kadar.Bu ssd de tak çalıştır şeklinde değil mi diğer m2 ler gibi Lityon iyon pil gerekli falan yazmışlar ayrıntıda birde fiyatı her şey dahil mi oluyor Alıntıyı görüntüle