Web Sitemi Yorumlar mısınız?

Reaksiyon skoru
6
WordPress tabanlı kişisel bir blog sitesi yaptım, sizce nasıl olmuş? eksik ya da fazlalıkları nelerdir? Teşekkürler.

Ortalama 7-10 gün.

Domaini ne kadara aldınız? Kendi adım ali.xxx herhangi bir tld için xxx - x.xxx $ istiyorlardı en son

WordPress tabanlı kişisel bir blog sitesi yaptım, sizce nasıl olmuş? eksik ya da fazlalıkları nelerdir? Teşekkürler.

Hocam güzel olmuş da şu sözcüklerin anlamını gösteren kapaklara soru işareti yerine o sözcüğü veya "...... ne demek?" Diye yazabilirsiniz. Büyük haber siteleri öyle yapıyor.

Ekler

• 20230618_201300.jpg
    20230618_201300.jpg
    80.7 KB · Hit: 33
Hocam güzel olmuş da şu sözcüklerin anlamını gösteren kapaklara soru işareti yerine o sözcüğü veya "...... ne demek?" Diye yazabilirsiniz. Büyük haber siteleri öyle yapıyor.
Evet konu kapakları dışı gayet güzel site

İleride değişicek onlar her acılan konuya ozgun resım eklenıcek o sımdılık oyle.

hocam yazılar kopyalanmıyor ancak cs go kodlarını felan koymuşsunuz bazı yazılarınızda. Kopyalansa daha iyi olmaz mı?

içerikleri koruma ıcın mecburen bunu yapmak zorundayım maalesef :( cunku bu ıcerıkler ozgun olarak siteye ozel hazırlanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri