Neler Yeni

Web sitesi geliştirmek için en uygun programlama dilleri ve web geliştirmek için neler yapmalıyım

Hangi dili öğrenmem gerekiyor ve bu dil için detaylı bir kaynak önerisi yaprmısınız ayrıca bu dili öğrendikten sonra yapmaya başlayabilirmiyim yoksa yapmama gereken başka şeylerde varmı?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Hangi dili öğrenmem gerekiyor ve bu dil için detaylı bir kaynak önerisi yaprmısınız ayrıca bu dili öğrendikten sonra yapmaya başlayabilirmiyim yoksa yapmama gereken başka şeylerde varmı?
Html CSS JS PHP dillerini öğren. Platform olarak visual studio code , atom veya phpstorm öneririm. Phpstorm karışık gelir yüksek ihtimal atom veya studio code kullan

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Atom kullanıyorum
Bütün diller için erişimi iyi
Ayrıca arayüzü de güzel (y)
Tavsiye ederim :)
Sağolun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Html CSS JS PHP dillerini öğren. Platform olarak visual studio code , atom veya phpstorm öneririm. Phpstorm karışık gelir yüksek ihtimal atom veya studio code kullan
Peki bu dördünü nereden öğrenebilirim ücretsiz olursa daha iyi olur dil farketmez

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin

Peki bu dördünü nereden öğrenebilirim ücretsiz olursa daha iyi olur dil farketmez
Html ve CSS YouTube ve udemy'de ücretsiz şekilde var. JS ve PHP hakkında fikrim yok ben ücretli kurslarla öğrendim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yunus Emre Canpolat
İlgilendiği Kategoriler
Ekonomi / Finans

codecademy üzerinden ücretsiz bir şekilde JavaScript (aynı zamanda ReactJs) öğrenebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,463
Üyeler
163,660
Son üye
StarLife022
Top Bottom