hayir lutfi kendi kanalinda içerik ugreşiyor ayni şekilde çagdaş da hollandaya taşındı kendi kanalina arada bir video atıyorlutfı ıle cagdas gıttı webteknoda bıttı bu kadar basıt bu arada 2 sı kusmu acaba bılen var mı
2016-19 yıllarında anlatımlari açiklayici yeterliydi bence
Normalde burayı sıcak fırsatlar için takip ederdim sadece sana cevap verebilmek için hesap açtım. Türk her hangi bir teknoloji kanalının yabancı bir teknoloji kanalıyla boy ölçüşebilecek ne alım pazarı ne inceleme için ürün yollayacak şirket ile gerekli iletişimi var. İletişimi olsa bile yurtdışından bir ürün yolladıklarında kaç tanesi gümrükte takılıyor sosyal medyayı aktif kullanıyorsan görmüşsündür. Ayrıca şu an bu yazdığın forum bir Türk teknoloji kanalı olan Donanım Arşivi'nin forumu değil midir? Bizim içerik üreticileri keyfinden değil imkansızlıklarından dolayı yarışamıyor yabancı içerik üreticileri ile. İnceleme yapsa bile ürünleri alacak kaç kişinin maddi yeterliliği var bu da tartışma konusu.Bu tarz teknoloji kanallarını pek takip etmiyorum. Gerçi Türk her hangi birisini takip etmiyorum. Bana göre ne varsa yabancılarda var.
Normalde burayı sıcak fırsatlar için takip ederdim sadece sana cevap verebilmek için hesap açtım. Türk her hangi bir teknoloji kanalının yabancı bir teknoloji kanalıyla boy ölçüşebilecek ne alım pazarı ne inceleme için ürün yollayacak şirket ile gerekli iletişimi var. İletişimi olsa bile yurtdışından bir ürün yolladıklarında kaç tanesi gümrükte takılıyor sosyal medyayı aktif kullanıyorsan görmüşsündür. Ayrıca şu an bu yazdığın forum bir Türk teknoloji kanalı olan Donanım Arşivi'nin forumu değil midir? Bizim içerik üreticileri keyfinden değil imkansızlıklarından dolayı yarışamıyor yabancı içerik üreticileri ile. İnceleme yapsa bile ürünleri alacak kaç kişinin maddi yeterliliği var bu da tartışma konusu.
oyun konusunda varmı abeyBu tarz kanallarda genelde her konu işleniyor. Her konusa bilgi sahibi olmadıkları için genelde araştırıp video çekiyorlar. Ben her konunun uzmanından takip ediyorum. Mesela bilgisayar konusunda Linus Tech Tips, telefon konusunda Marques Brownlee ya da Unbox Therapy gibi.
için ürün yollayacak şirket ile gerekli iletişimi var.
en son yanlis hatirlamiyorsam 2023 yilinda beraber olduklari videosunu izlemistim gayet samimi iki arkadasti hala da oyledirler umarim uzun suredir bakmiyorumlutfı ıle cagdas gıttı webteknoda bıttı bu kadar basıt bu arada 2 sı kusmu acaba bılen var mı