Webteknonun son 5 yıldaki çokuşu

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
339
webtekno kendi kendini bitirti son 5 ayda maksimum izlenme sayisi 100-200bin lutfi ile çagdaşin yerine gelen arkadaşlar eski ruhu veremiyor. sizin yorumlariniz neler

lutfı ıle cagdas gıttı webteknoda bıttı bu kadar basıt bu arada 2 sı kusmu acaba bılen var mı

lutfı ıle cagdas gıttı webteknoda bıttı bu kadar basıt bu arada 2 sı kusmu acaba bılen var mı
hayir lutfi kendi kanalinda içerik ugreşiyor ayni şekilde çagdaş da hollandaya taşındı kendi kanalina arada bir video atıyor

Bu tarz teknoloji kanallarını pek takip etmiyorum. Gerçi Türk her hangi birisini takip etmiyorum. Bana göre ne varsa yabancılarda var.

2016-19 yıllarında anlatımlari açiklayici yeterliydi bence

Bu tarz kanallarda genelde her konu işleniyor. Her konusa bilgi sahibi olmadıkları için genelde araştırıp video çekiyorlar. Ben her konunun uzmanından takip ediyorum. Mesela bilgisayar konusunda Linus Tech Tips, telefon konusunda Marques Brownlee ya da Unbox Therapy gibi.

Bu tarz teknoloji kanallarını pek takip etmiyorum. Gerçi Türk her hangi birisini takip etmiyorum. Bana göre ne varsa yabancılarda var.
Normalde burayı sıcak fırsatlar için takip ederdim sadece sana cevap verebilmek için hesap açtım. Türk her hangi bir teknoloji kanalının yabancı bir teknoloji kanalıyla boy ölçüşebilecek ne alım pazarı ne inceleme için ürün yollayacak şirket ile gerekli iletişimi var. İletişimi olsa bile yurtdışından bir ürün yolladıklarında kaç tanesi gümrükte takılıyor sosyal medyayı aktif kullanıyorsan görmüşsündür. Ayrıca şu an bu yazdığın forum bir Türk teknoloji kanalı olan Donanım Arşivi'nin forumu değil midir? Bizim içerik üreticileri keyfinden değil imkansızlıklarından dolayı yarışamıyor yabancı içerik üreticileri ile. İnceleme yapsa bile ürünleri alacak kaç kişinin maddi yeterliliği var bu da tartışma konusu.

İnsanların rüyasında hayal ettikleri telefonları test etceklerine parçalasınlar israf etsinler anca boş bi kanaldı iyi oldu çöküşü adam gibi iş yapcaklarına soytarılık yapıyolardı

Normalde burayı sıcak fırsatlar için takip ederdim sadece sana cevap verebilmek için hesap açtım. Türk her hangi bir teknoloji kanalının yabancı bir teknoloji kanalıyla boy ölçüşebilecek ne alım pazarı ne inceleme için ürün yollayacak şirket ile gerekli iletişimi var. İletişimi olsa bile yurtdışından bir ürün yolladıklarında kaç tanesi gümrükte takılıyor sosyal medyayı aktif kullanıyorsan görmüşsündür. Ayrıca şu an bu yazdığın forum bir Türk teknoloji kanalı olan Donanım Arşivi'nin forumu değil midir? Bizim içerik üreticileri keyfinden değil imkansızlıklarından dolayı yarışamıyor yabancı içerik üreticileri ile. İnceleme yapsa bile ürünleri alacak kaç kişinin maddi yeterliliği var bu da tartışma konusu.

Kardeşim bu benim tercihim. Ülkeye pahalı teknolojik ürünlerin girememesi de benim suçum değil. Ben de her şeyi alamıyorum, fakat teknolojiyi takip etmek hoşuma gidiyor. Yurt dışı kaynaklarda da burada olmayan şeyleri bulabilmek mümkün. Bu forumu teknolojiden faydalanmak için değil, can sıkıntımı gidermek için kullanıyorum ki bunun açıklamasını sana yapmamam gerekiyor. Yabancı teknoloji forumlarında da üyeliğim var, oralarda da aktifim.

Umarım yaptığım bu açıklama tatmin etmiştir, üyelik açtığına pişman olmazsın...

Lutfi ve Cagdas tasiyordu o yillarda Webtekno'yu ondan once de TAA biraz oyleydi. Lutfi ve Cagdas ikili olarak cok iyi uyuyordu ve mizahi yapilari insanlari cekiyordu. Duz bilgi cok sarmiyor. O balli 3310 falan ciddi komikti veya bazi belgeselleri falan. Insanlari kendilerine cekiyorlardi. Bence bunun disinda cok da dencek yok. Biri gitseydi biri kalsaydi ne olurdu pek bilemem ama tahminim gene ayni zevki vermezdi.

Bu tarz kanallarda genelde her konu işleniyor. Her konusa bilgi sahibi olmadıkları için genelde araştırıp video çekiyorlar. Ben her konunun uzmanından takip ediyorum. Mesela bilgisayar konusunda Linus Tech Tips, telefon konusunda Marques Brownlee ya da Unbox Therapy gibi.
oyun konusunda varmı abey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

için ürün yollayacak şirket ile gerekli iletişimi var.
1757101891718.webp

en son yanlis hatirlamiyorsam 2023 yilinda beraber olduklari videosunu izlemistim gayet samimi iki arkadasti hala da oyledirler umarim uzun suredir bakmiyorum

Geri