tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,342

yok yabancı olarak abeyTürkiye'de Enis Kirazoğlu, Pintipanda ve Easter Gamers TV var onları biliyorum. Onlar dışında yine hangi oyuncu hangi oyunda çok iyiyse onlara bakarım.
Hocam sende böyle artistleniyon herkesi yenebilceni sanıyon üyelik açtına pişman olmazsın falan ama bi gün biride seni fena ters köşe edecek fazla ömrün yok bu davranışlarla millet tınlamıyo tınlasa gitmiştin zatendeKardeşim bu benim tercihim. Ülkeye pahalı teknolojik ürünlerin girememesi de benim suçum değil. Ben de her şeyi alamıyorum, fakat teknolojiyi takip etmek hoşuma gidiyor. Yurt dışı kaynaklarda da burada olmayan şeyleri bulabilmek mümkün. Bu forumu teknolojiden faydalanmak için değil, can sıkıntımı gidermek için kullanıyorum ki bunun açıklamasını sana yapmamam gerekiyor. Yabancı teknoloji forumlarında da üyeliğim var, oralarda da aktifim.
Umarım yaptığım bu açıklama tatmin etmiştir, üyelik açtığına pişman olmazsın...
son günlerde favori karakterimHocam sende böyle artistleniyon herkesi yenebilceni sanıyon üyelik açtına pişman olmazsın falan ama bi gün biride seni fena ters köşe edecek fazla ömrün yok bu davranışlarla millet tınlamıyo tınlasa gitmiştin zatende
yok yabancı olarak abey
Gravel doğrudur hayır cevabı yazdı bitti kalkıpta pişman olmazsın falan demesine gerek yok napcaksa geçen bi olay yaşamıştık hiç açmak istemiyorum orda kabadayılanma dediğim zaman karşı çıkmıştı ama burdada konuşturmuş dediğimison günlerde favori karakterim
abi dost ve enis gibi yabancı kanal önerın varmı dıye sormuştum zahmet edip yazmışsın sağolDediğim gibi kim hangi oyunda uzmansa onu izlerim.
Rust = Posty, SPİİCY, Ultra, Walski
Rocket League = JZR, Lethamyr, Evample, MertZY
Korku oyunları = Maxtaylorgames, Fooster
%100 oyun kasan = ImRob
Manyak manyak oyunlar oynayıp oyunları bozmaya çalışan = GrayStillPlays
CS2 = JasonR, Shroud, MrTweeday, KennyS
PubG = ChocoTaco
Fifa = Emre Kayır
Tahmin edeceğin gibi sadece Fifa oynayan adam Türk, diğerleri yabancı.
abi dost ve enis gibi yabancı kanal önerın varmı dıye sormuştum zahmet edip yazmışsın sağol
ingilizce oğrenmeye çalışıyorumda ondan ötürü

yok hocam gameplay değilde inceleme kanalları dost ve enis gibi oyun hakkındakı görüşlerini sunan kanal arıyorumBen yine anlayamadım sanırım. Her oyunu oynayan yabancı kanal mı istiyorsun? O da var çünkü.
Lütfi ve Çağdaş abi gittikten sonra çöküş dönemi başlamıştı zaten , Merdan gibi kişiler kanalı bir süre götürmeyi başardı ama o da gidince pek tadı kalmadı kanalın. Şahsen uzun zamandır izlemeyi bıraktım , kanal politikası olarak çok köşesizler açık konuşmak gerekirse, monster ve A101 in sattığı saçma kasaları çektikleri videoda hakkını verecek şekilde eleştirmek yerine etliye sütlüye karışmadan yorum yaptıkları için patlama noktam oldu ve izlemeyi bıraktım. Kötüyse kötü de abi ne var bunda , marka incinmesin diye saçma saçma yerlere gitti video. Haber sitesini takip ediyorum orası ayrı.webtekno kendi kendini bitirti son 5 ayda maksimum izlenme sayisi 100-200bin lutfi ile çagdaşin yerine gelen arkadaşlar eski ruhu veremiyor. sizin yorumlariniz neler