Faveouls
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,126
- İsim
- Emre
Ben siteyi ilk kez freygasm'in Ajazz AK680 tekrar indirimde konusunda gordum ve klavye ihtiyacim vardi hosuma gitti satin aldim. Acikcasi bu sekilde sorunlari tahmin ederek siparis verdim ve bunlari goze aldim. Freygasm gece paylasmisti diye hatirliyorum saat 3-4 gibi mi ne o zaman direkt satin aldim ve YunExpress ile gondermelerini isteyip TCKNo ile birlikte mail attim. Tuzun kuru diyorsun da 6 gun boyunca hicbir gelisme olmadi oylece bekledim, sonradan mail geldi siparisiniz kargoya verildi diye. 1,5-2 hafta kadar beklemis ve bekleyenler de var tabii.İnsanların darlaması çok normal. Eğer ülkenize gönderim yok diyip birilerine yollayıp birilerine yollamıyorlarsa, adam akıllı açıklama yapmıyorlarsa insanlar tabii ki darlar. Kimse sevabına iş yapmıyor. Senin tuzun kuru tabii
Bu site dolandirici degil sonucta, demek ki bir stok sorunu, gonderim sorunu gibi bir sey var ki bekletiyorlar. Benim siparisim de halen kargoya verilmese bir mail atip beklerdim. Gelip burda site icin komik komik hakaretler falan ediyorlar. Cin'den siparis veriyorsunuz dostum, HepsiBurada'dan degil ne olmasini bekliyordunuz.