Neler Yeni

WHATGEEK üzerinden son 1 ay içinde ürün alan arkadaşlar konuya baksın lütfen!!

~helloworld

80+ Bronze
eğer bir sorun yaşarsam gerçek anlamda ağızlarından burunlarından getiricem firmanın
Cidden senin adına fazladan üzüldüm ama daha kargoya verilse bile gelmesi 1-2 hafta sürer.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
kesinlikle kötü yorum yapacağım emin olabilirsin, ama sorun şu ki benim okuduğum kadarı ile konuda benden sonra satın alıp neredeyse eline ulaşanlar var bu olay nasıl oluyor ben bunu merak ediyorummm
Evet 1-2 kişiye öyle olmuş. Rezillik burada zaten ülkenize gonderim yapamıyoruz diyip birilerine göndermeleri.

~helloworld

80+ Bronze
aliexpressden bile ürün aldığımda sorun yaşamadan takır takır geliyor bura iyice cıvıttı

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
eğer bir sorun yaşarsam gerçek anlamda ağızlarından burunlarından getiricem firmanın
Daha ne yaşayacağız 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

aliexpressden bile ürün aldığımda sorun yaşamadan takır takır geliyor bura iyice cıvıttı
Ben kesinlikle tedarik sorununda hak veririm firmaya ama böyle vurdum duymazlik olmaz. 10 tane mail attım bana tek yazdıkları "ürününü göndereceğiz".

~helloworld

80+ Bronze
Daha ne yaşayacağız 😄
ürün gelmezse , veya ürün sıkıntılı gelirse paketi yırtılmış kırılmış vs , personel sayısı az vs bunlar o kadar bahane olamaz, 1 vereceğine yoğunluktan 2 şer maaş ver günlük bak nasıl takır takır çalışıyorlar tatilde

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
ürün gelmezse , veya ürün sıkıntılı gelirse paketi yırtılmış kırılmış vs , personel sayısı az vs bunlar o kadar bahane olamaz, 1 vereceğine yoğunluktan 2 şer maaş ver günlük bak nasıl takır takır çalışıyorlar tatilde
Ürünün sorunlu gelmez o konuda korkma, gelse bile firma hasar tazmin ediyor o konuda stres yapma. Ama şu problemi kesinlikle iletelim hep birlikte firmaya. Daha önce alışveriş yaptım ben ürünün hasarsız gelir korkma.

~helloworld

80+ Bronze
Ürünün sorunlu gelmez o konuda korkma, gelse bile firma hasar tazmin ediyor o konuda stres yapma. Ama şu problemi kesinlikle iletelim hep birlikte firmaya. Daha önce alışveriş yaptım ben ürünün hasarsız gelir korkma.
ürün geldikten sonra puanlama ve yorumlama işlemini yapacağımdan emin olabilirsin trustpilota yazabilirsem falan yazarım.

Stayy

80+
bizim milletimiz kadar sabırsız aceleci olaylara aşırı tepki veren bir millet görmedim sanki koskoca firma paranıza konacak 5-6 gün oldu kargo verilmedi diye şikayetleniyorsunuz gülüyorum sadece

~helloworld

80+ Bronze
Arkadaşlar çoğumuzun ürünü kargoya bile verilmedi ve neredeyse hepimize bu bilgi satın aldıktan sonra geldi. Ne zaman ürünümüz kargoya verilecek bilgisi yok, mail atıyoruz dönen yok, İnstagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyoruz bakan yok, bilgilendiren bi kişi bile yok. Üstüne sitede iptal seçeneği yok yani paramızı geri alma şansımız da uzun süre olmuyor. Sizden ricam ürünleriniz elinize geçince hepiniz yorumlara 1 puan verip bunları ve başımızdan geçenleri anlatın. Bildiğin unutulduk. 2 ocak'tan beri kargosu verilmeyen arkadaş bile gördüm forumda. Böyle mağdur edilip rafa kaldırmayalım. Lütfen dediğimi topluca yapalım ben yapacağım ürün elime ulaştığı zaman. Bazılarının kargosu verilmiş eğer firma tamamen kapalı olsa onların ürünüde kargoya verilmezdi. Belli ki umursamıyorlar.
2 ocaktan beri değil 26 aralıktan diye düzeltebilirsin onu simdi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
bizim milletimiz kadar sabırsız aceleci bir millet görmedim sanki koskoca firma paranıza konacak 5-6 gün oldu kargo verilmedi diye şikayetleniyorsunuz gülüyorum sadece
Kardeşim siz ne sıkıntılı, ahraz insanlarsınız. Mevzu burada beklemek mi yav sıkıntılı iseniz diyinde rahbilite edelim sizi. Mevzu firmanın vurdum duymazlığı bilgi vermemesi, ülkeye gönderim yok diyip birilerine yollayıp birilerine yollamamaları. Adam 1 ay beklemiş sen gelmiş acele etmeyin diyorsun. Kes sesini toxicliğini başka yerde yap.

~helloworld

80+ Bronze
bizim milletimiz kadar sabırsız aceleci olaylara aşırı tepki veren bir millet görmedim sanki koskoca firma paranıza konacak 5-6 gün oldu kargo verilmedi diye şikayetleniyorsunuz gülüyorum sadece
1 ay oldu kardeşim güzel kardeşim canım kardeşim kime ne diyim ben

Top Bottom