Neler Yeni

WHATGEEK üzerinden son 1 ay içinde ürün alan arkadaşlar konuya baksın lütfen!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Metin Çakır
bizim milletimiz kadar sabırsız aceleci bir millet görmedim sanki koskoca firma paranıza konacak 5-6 gün oldu kargo verilmedi diye şikayetleniyorsunuz gülüyorum sadece
Dostum olay paraya konmak falan değil, okuduğunu anlamada ciddi sorunları var insanların. Buradaki sorun e-maillerimize veya desteğe yazdığımız mesajlara hiçbir cevap vermemeleri. Bildiğin ghostinge maruz kaldım koskoca firma tarafından :D

~helloworld

80+ Bronze
Allah için şu veteran grubuna bir şey anlatmaya çalışmayın. Ben 5-6 kez açıkladım gitsin okusun. Bu yaştan sonra ne yapması gerektiğini ben öğretemem.
haklısınız hocam, neyse bekleyelim görelim bakalım ne zaman gönderecekler ,Baharda klavye lazım aralıkta aldım nasıl :D (inşallah bahar gelmeden gelir bari işin esprisi bir yana) , bir de keycaps aldım yine aynı arkadaş paylaşmıştı amazondan 2 takım , onlar da geldi heyecanla bekliyorum custom keycaps yapmayı hevesim kaçıyor.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,388
İsim
Muhammed efe
haklısınız hocam, neyse bekleyelim görelim bakalım ne zaman gönderecekler ,Baharda klavye lazım aralıkta aldım nasıl :D (inşallah bahar gelmeden gelir bari işin esprisi bir yana) , bir de keycaps aldım yine aynı arkadaş paylaşmıştı amazondan 2 takım , onlar da geldi heyecanla bekliyorum custom keycaps yapmayı hevesim kaçıyor.
Gelir korkma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 aydır kargoya verilmediyse haklısın dostum. Benim yaptığım yorumumu düzgünce okursan sana demediğimi anlarsın. 5-6 gün içerisinde kargoya verilmedi diye ağlayanlara diyorum
Paramla aldım babasının hayrına kimse bana bir şey satmadı. Mevzunun süre olmadığını 3 yaşında çocuğa şu konuyu göstersen o bile anlar. Ne sıkıntılı karakterlersiniz nereden spawn oluyorsanız artık.

~helloworld

80+ Bronze
Gelir korkma.

Paramla aldım babasının hayrına kimse bana bir şey satmadı. Mevzunun süre olmadığını 3 yaşında çocuğa şu konuyu göstersen o bile anlar. Ne sıkıntılı karakterlersiniz nereden spawn oluyorsanız artık.
hocam gelişme olursa konuyu güncelleyin ,konu güncel kalsın herkes elindeki bilgileri paylaşsın sorunu olanlar olmayanlar.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,388
İsim
Muhammed efe
hocam gelişme olursa konuyu güncelleyin ,konu güncel kalsın herkes elindeki bilgileri paylaşsın sorunu olanlar olmayanlar.
2 kişide sorun yoksa 50 kişide sorun var hocam. Kargosu verilenler sanki mevzu süresiymiş gibi yok yurtdışından alıyorsun, yok acelen varsa alma gibi boş boş cümleler kuruyor. Ulan gemi ile 40 günde geliyor. Senin ürünün kargoya bile verilmemiş eşşek herif gelmiş soborsozsonoz diyor. Ulan tabii sabırsız olcam 400 dolara ürün almışım. İnan kendilerine olsa Çin'e uçakla gider firmanın kapısında yatar bunlar.

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Hocam benim siparis elime ulasti mesajlarada 2 gun icinde donuyorlar ben herhnagi bir soun yasamadim bilgilendirme arkadaslar urun kargoya verilse bile kargo sirketi nedeniyle gecikme yadanabiliyor mesela benim urunum karhoya verilmisn3 gun sonra bana mesaj geldi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,388
İsim
Muhammed efe
Hocam benim siparis elime ulasti mesajlarada 2 gun icinde donuyorlar ben herhnagi bir soun yasamadim
Valla dostum konuda bir sürü arkadaş yazmış yaşadığı sorunu. Ben artık kimseye açıklama yapmayacğaım geçmiş mesajları oku istersen. Kime dönmüşler kime dönmemişler.

Stayy

80+
Gelir korkma.

Paranla alıyorsun? aldığın şeyin ne olduğunu biliyorsun? tahmini ne zaman geleceği yazıyor? daha ne anlatıyorsun? firma mesajlarınıza anında mı cevap vermedi çok üzüldüm .. neyse sen 1 ay boyunca kargosu verilmeyen arkadaşla prime devam

apole

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eren Turhan
Hocam hizmet aliyorsunuz karsiligini almak istersiniz tabiiki hakkinizi savunun ben genel bilginedirme olsun diye yazdim bu arada denk gelirse aliexpresste vergiyle bile arada 100 200 lira fiyat farki oynuyo onada bakmak lazim bazen

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,388
İsim
Muhammed efe
Paranla alıyorsun? aldığın şeyin ne olduğunu biliyorsun? tahmini ne zaman geleceği yazıyor? daha ne anlatıyorsun? firma mesajlarınıza anında mı cevap vermedi çok üzüldüm ..
Mahlukat çocuk, tahmini 6-15 gün içinde geleceği yazıyor herkeste. Ben satın aldım 6 gün geçti, en az 10-12 günde gelecek ürün. Demek ki burdan nasıl bir çıkarım yapıyoruz? Eveeet yazılan tarihte gelmiyorrr afferrrimm sanaa. Gel al ödül mamanı. Kaldı ki bugünde kargoya verilmedi ve ne zaman verileceği belli değil.

Hocam hizmet aliyorsunuz karsiligini almak istersiniz tabiiki hakkinizi savunun ben genel bilginedirme olsun diye yazdim bu arada denk gelirse aliexpresste vergiyle bile arada 100 200 lira fiyat farki oynuyo onada bakmak lazim bazen
600 lira oynuyor şu an aldığım üründe.

Stayy

80+
Mahlukat çocuk, tahmini 6-15 gün içinde geleceği yazıyor herkeste. Ben satın aldım 6 gün geçti, en az 10-12 günde gelecek ürün. Demek ki burdan nasıl bir çıkarım yapıyoruz? Eveeet yazılan tarihte gelmiyorrr afferrrimm sanaa. Gel al ödül mamanı. Kaldı ki bugünde kargoya verilmedi ve ne zaman verileceği belli değil.

600 lira oynuyor şu an aldığım üründe.
süreni doldurmamışsın kardeşim git köşene ağlamaya devam

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,388
İsim
Muhammed efe
süreni doldurmamışsın kardeşim git köşene ağlamaya devam
Oğlum ürünün ele geçmesi için yazan süre o. Yav sen mağaraya modem falan mı bağlattın? Hiç mi tarih bilgin yok? Mola paspasına alacağım biraz daha saçmalarsan. Birde süren dolmamış diyor hahahahaha.

Top Bottom