Neler Yeni

WHATGEEK üzerinden son 1 ay içinde ürün alan arkadaşlar konuya baksın lütfen!!

Stayy

80+
Oğlum ürünün ele geçmesi için yazan süre o. Yav sen mağaraya modem falan mı bağlattın? Hiç mi tarih bilgin yok? Mola paspasına alacağım biraz daha saçmalarsan. Birde süren dolmamış diyor hahahahaha.
kardeşim ilah mısın? belki adamlar yarın kargoya verecek 2 gün sonra gelecek 15 gün geçmişte kargoya verilmemiş gibi ağlıyorsun tamam sus bir tek sen para vermiyorsun bu tarz ürünlere

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
dediğsize verilen süreyi geçipte gelmeyenleri
kardeşim ilah mısın? belki adamlar yarın kargoya verecek 2 gün sonra gelecek 15 gün geçmişte kargoya verilmemiş gibi ağlıyorsun tamam sus bir tek sen para vermiyorsun bu tarz ürünlere
Senin problem tahmin ettiğimden daha vahim. Aliexpress veya herhangi bir firmadan alınan tüm ürünler 10-12 gün arasında gelmekte en erken. 20 dolar ek ödeyip hızlı kargo almadıkça 2 güne gelmez. O kadar belli ki akan sümüklerin ile ağzından salya aka aka forumda gezip toxiclik yaptığın. Havla kuzum sen.

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Alperen Çelebi
ben daha iyi klavye alacağımdan iptal maili attım. Detayları ilettim az önce . Umarım mailimi görüp kargolamadan iptal ederler 🥺. Tecrübesi olan varsa para kaç gün içerisinde hesaba geçiyor. Sevgiler

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
ben daha iyi klavye alacağımdan iptal maili attım. Detayları ilettim az önce . Umarım mailimi görüp kargolamadan iptal ederler 🥺. Tecrübesi olan varsa para kaç gün içerisinde hesaba geçiyor. Sevgiler
Eğer aracı bankalar varsa 18 gün sürer. Yoksa Senin bankana bağlı 3-4 gün sürer.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ukta

Stayy

80+
eşşek herif gelmiş soborsozsonoz diyor. Ulan tabii sabırsız olcam 400 dolara ürün almışım. İnan kendilerine olsa Çin'e uçakla gider firmanın kapısında yatar bunlar.
Haa şöyle desene dostum ya.. 400 dolar vermişsin. Anladım . Arkadaşlar hemen bu arkadaşın ayağına kapanın. Hop firma WhatGeek. Kargosunu yarın en geç 18:00'da yollayın hemen yoksa olmazz

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
Arkadaşlar çoğumuzun ürünü kargoya bile verilmedi ve neredeyse hepimize bu bilgi satın aldıktan sonra geldi. Ne zaman ürünümüz kargoya verilecek bilgisi yok, mail atıyoruz dönen yok, İnstagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyoruz bakan yok, bilgilendiren bi kişi bile yok. Üstüne sitede iptal seçeneği yok yani paramızı geri alma şansımız da uzun süre olmuyor. Sizden ricam ürünleriniz elinize geçince hepiniz yorumlara 1 puan verip bunları ve başımızdan geçenleri anlatın. Bildiğin unutulduk. 2 ocak'tan beri kargosu verilmeyen arkadaş bile gördüm forumda. Böyle mağdur edilip rafa kaldırmayalım. Lütfen dediğimi topluca yapalım ben yapacağım ürün elime ulaştığı zaman. Bazılarının kargosu verilmiş eğer firma tamamen kapalı olsa onların ürünüde kargoya verilmezdi. Belli ki umursamıyorlar.
Ben ak680 mor sipariş ettim kırmızı yolladılar supporta yazdım dönen olmadı

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,384
İsim
Muhammed efe
Ben ak680 mor sipariş ettim kırmızı yolladılar supporta yazdım dönen olmadı
1 yıldız verip İngilizce şekilde yorum olarak yazın hocam. Maillere aylar öncede aynı şekilde günde bir bakıyorlardı bazen ona bile bakmıyorlardı. Geçmiş olsun o kadar anlaşması zor ki ben yaşadığım sorunu video ile adamlara 1 haftada zor anlattım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Carry Online
Firma önce kargoladığını söyleyerek saçma sapan bir takip kodu attı 2 gün durduk yere siparişimi iptal ettilerini söylediler. para iadesi yapacaklarmış.
Kargolanması için 10 gün bekledim boşu boşuna vakit kaybettirdiler. Üstüne birde asla maillere falan cevap vermiyorlar.
Bir daha asla böyle bir firmadan falan alışveriş yapmayacağım. Çok pişman oldum alacak arkadaşlar bence vazgeçsinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,655
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom