Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
O daha kötü diye biliyorumAero kullanıyorum sözleşme ile ilgili hiçbir bildirim gelmedi dewamke
O daha kötü diye biliyorumAero kullanıyorum sözleşme ile ilgili hiçbir bildirim gelmedi dewamke
Kullanmak zorundayız zaten okul grupları vb. her şey orda normaldede görüyolar zatenBiliyorsunuz ki yeni dönemde WhatsApp bir sözleşme imzalamanızı istedi, kabul etmeyenler Whatsapp kullanamayacak.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum orasını.Bende neden çıkmıyor?
derslerden dolayı mecbur :/Biliyorsunuz ki yeni dönemde WhatsApp bir sözleşme imzalamanızı istedi, kabul etmeyenler Whatsapp kullanamayacak.
Zaten bilgilerimizi biliyorlardı.Biliyorsunuz ki yeni dönemde WhatsApp bir sözleşme imzalamanızı istedi, kabul etmeyenler Whatsapp kullanamayacak.
Arkadaş 2 bende 1 seneden fazladır kullanıyoruz daha bi zararını görmedikO daha kötü diye biliyorum
Hocam zaten gizli alıyorlar bilgilerinizi.Arkadaş 2 bende 1 seneden fazladır kullanıyoruz daha bi zararını görmedik
Ben yanlışlıkla reddettim ama bidaha sorarlar mı ?Biliyorsunuz ki yeni dönemde WhatsApp bir sözleşme imzalamanızı istedi, kabul etmeyenler Whatsapp kullanamayacak.