Evet yerleştirilebiliyor kendi güvenliğini sağlayacaksın her link'e tıklamayacaksınBen fotoğraf ve videoların içine virüs yerleştirilebiliyor -hatam varsa affola- diye biliyorum, WhatsApp ve Telegram gibi uygulamalar bu konuda nasıl bir tedbir alıyorlar? Fotoğraf veya videoya virüs koymuş birisi bana o fotoğrafı veya videoyu atarsa ne olur?
@Treyarch
Sence ben bunu düşünemeyecek kadar basit bir insan mıyım? Ben nasıl bir güvenlik önlemi aldıklarını soruyorum, her atılan şeye tıklamamayı, indirmemeyi biliyorum.Herkesin attığı şeyi açmazsan bişey olmaz bu kadar basit.
hee foto ve video'ya sokulmuyor ben başka anladımFotoğraf veya videonun içine virüs sokulmaz
Böyle soruları o zaman foruma değil desteğe sor!Sence ben bunu düşünemeyecek kadar basit bir insan mıyım? Ben nasıl bir güvenlik önlemi aldıklarını soruyorum, her atılan şeye tıklamamayı, indirmemeyi biliyorum.
anti Virüsler de işe yaramaz o kadar profösyönel bi virüs koyarlar ki en sağlam anti virüsler bile göremiyor kendim biliyorumSence ben bunu düşünemeyecek kadar basit bir insan mıyım? Ben nasıl bir güvenlik önlemi aldıklarını soruyorum, her atılan şeye tıklamamayı, indirmemeyi biliyorum.
İstediğim gibi sorarım, burası özgür bir platform. Cevabı bilmiyorsan konudan çık ve git! Bilmediğin bir konu hakkında konuşmak zorunda değilsin. Ben nasıl bir güvenlik önlemi alınmış onu soruyorum, sen diyorsun ki her atılan şeye tıklama.Böyle soruları o zaman foruma değil desteğe sor!
Ne bu atar? Forum niye var?Böyle soruları o zaman foruma değil desteğe sor!
Emin ol bilen maksimum 1 kişi vardır bu forumda.İstediğim gibi sorarım, burası özgür bir platform. Cevabı bilmiyorsan konudan çık ve git! Bilmediğin bir konu hakkında konuşmak zorunda değilsin. Ben nasıl bir güvenlik önlemi alınmış onu soruyorum, sen diyorsun ki her atılan şeye tıklama.
İlk kim atarlı yazmış bak istersen!Ne bu atar? Forum niye var?
Benim düşüncem almiyorlar. Sadece üstü kapaliSence ben bunu düşünemeyecek kadar basit bir insan mıyım? Ben nasıl bir güvenlik önlemi aldıklarını soruyorum, her atılan şeye tıklamamayı, indirmemeyi biliyorum.
Bak dediğin şey'e uygun güvenlik var oda linklere basmaycaksın herşeyi heruerden indirmeyeceksinİstediğim gibi sorarım, burası özgür bir platform. Cevabı bilmiyorsan konudan çık ve git! Bilmediğin bir konu hakkında konuşmak zorunda değilsin. Ben nasıl bir güvenlik önlemi alınmış onu soruyorum, sen diyorsun ki her atılan şeye tıklama.