Neler Yeni

WhatsApp, Telegram gibi uygulamalar resim ve video güvenliğini nasıl sağlıyorlar?

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ben fotoğraf ve videoların içine virüs yerleştirilebiliyor -hatam varsa affola- diye biliyorum, WhatsApp ve Telegram gibi uygulamalar bu konuda nasıl bir tedbir alıyorlar? Fotoğraf veya videoya virüs koymuş birisi bana o fotoğrafı veya videoyu atarsa ne olur?

@Treyarch

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Herkesin attığı şeyi açmazsan bişey olmaz bu kadar basit.

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Ben fotoğraf ve videoların içine virüs yerleştirilebiliyor -hatam varsa affola- diye biliyorum, WhatsApp ve Telegram gibi uygulamalar bu konuda nasıl bir tedbir alıyorlar? Fotoğraf veya videoya virüs koymuş birisi bana o fotoğrafı veya videoyu atarsa ne olur?

@Treyarch
Evet yerleştirilebiliyor kendi güvenliğini sağlayacaksın her link'e tıklamayacaksın

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Sence ben bunu düşünemeyecek kadar basit bir insan mıyım? Ben nasıl bir güvenlik önlemi aldıklarını soruyorum, her atılan şeye tıklamamayı, indirmemeyi biliyorum.
Böyle soruları o zaman foruma değil desteğe sor!

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Sence ben bunu düşünemeyecek kadar basit bir insan mıyım? Ben nasıl bir güvenlik önlemi aldıklarını soruyorum, her atılan şeye tıklamamayı, indirmemeyi biliyorum.
anti Virüsler de işe yaramaz o kadar profösyönel bi virüs koyarlar ki en sağlam anti virüsler bile göremiyor kendim biliyorum

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle soruları o zaman foruma değil desteğe sor!
İstediğim gibi sorarım, burası özgür bir platform. Cevabı bilmiyorsan konudan çık ve git! Bilmediğin bir konu hakkında konuşmak zorunda değilsin. Ben nasıl bir güvenlik önlemi alınmış onu soruyorum, sen diyorsun ki her atılan şeye tıklama.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
İstediğim gibi sorarım, burası özgür bir platform. Cevabı bilmiyorsan konudan çık ve git! Bilmediğin bir konu hakkında konuşmak zorunda değilsin. Ben nasıl bir güvenlik önlemi alınmış onu soruyorum, sen diyorsun ki her atılan şeye tıklama.
Emin ol bilen maksimum 1 kişi vardır bu forumda.
Burada bir kaç günde alacağın cevabı 1-2 saatte alırsın destekte.
Ne bu atar? Forum niye var?
İlk kim atarlı yazmış bak istersen!

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Benim düşüncem almiyorlar. Sadece üstü kapali

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Bak dediğin şey'e uygun güvenlik var oda linklere basmaycaksın herşeyi heruerden indirmeyeceksin
sadece bu var sadece bu istediğin bi hacker'e sorabilirsin bende dersler alıyorum ve sadece bu var

Top Bottom