Neler Yeni

Whatsapp veya Instagram'da silinen sohbetler hâlâ görülebilir mi?

Merhabalar. Whatsappta veya Instagramda herhangi bir sohbetteki mesajlar silinince veya kişiyi engelleyince tamamen silinir mi? Verilerim ne kadar güvende onu öğrenmek için size sormak istedim. Örneğin birisi ile olan konuşmamda Wp'de sohbeti silip kişiyi engellersem (engellediğim kişi hâlâ mesajları görebilir evet ama) 3. Bir kişi veya bir kurum, ulaşmak isterse verilerime ulaşılabilir mi? Aynı soru instagram'da da geçerli tabii.
Şimdiden teşekkürler gerçekten merak ettiğim bir konu.

Atyxah

80+ Silver
onu ancak onlar bilirler saklıyorlar mı yoksa gerçekten siliyorlar mı

ki saklıyorlarsa da kullanmamaktan başka bir çaren yok

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Cihan Karagöz
benim bildiğim silseniz bile saklanmaya devam ediyor. her hangi bir durumda mesela yazılı kanıt lazımsa geri bildirim yoluyla dökümanları alabiliyo olmamız lazım. benim bildiğim bu şekilde

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında merak ettiğim nokta şu. Yarın öbür gün bir durum olursa ve benim o mesajlara ihtiyacım olursa v.s ekstrem bir durum yani, onlara erişilebilirmi? Bu erişim sürecü nasıl oluyor mahkeme yoluyla falanmı?

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Adem
Aslında merak ettiğim nokta şu. Yarın öbür gün bir durum olursa ve benim o mesajlara ihtiyacım olursa v.s ekstrem bir durum yani, onlara erişilebilirmi? Bu erişim sürecü nasıl oluyor mahkeme yoluyla falanmı?
Erişilebilir ama sen erişemezsin. Uzun bir konu ama sadece soruna cevap olacak kısmını yazıyım,
Evet saklanıyor ve 10 yıl geçse bile erişilebiliyor.

Top Bottom