Arkadaşlar selam bugün sipariş ettiğim whiteshark Bluetooth kulaklık elime geldi ve denemek için hemen masaüstü bilgisayarıma taktım masaüstü bilgisayar Bluetooth desteklemiyor lakin kulaklığın içerisinde ki beyaz usb Bluetooth adapter diye biliyorum onu bilgisayara taktığımda sadece usb girişi uygulandı diyor aygıt yöneticisinde herhangi bir usb vs yok aynı şekilde laptopa da taktım ve olmadı tüm herşeyi doğru yapmama rağmen adapter de mi bir sorun var yoksa laptop da mı anlayamadım bir türlü bağlanamadım herşeyi doğru yapmama rağmen adapter güncellemesi mi gerekli
Bilmiyorum aynı şekilde telefona Bluetooth ile denediğimde hemen bağlandı bu adapter de bence bir sorun var çünkü daha önce kablosuz mouse vs denediğim olmuştu onlarda bir sorun yaşamadım şuan ise adapter Bluetooth olarak gözükmüyor lütfen yardımcı olur musunuz ?
Bilmiyorum aynı şekilde telefona Bluetooth ile denediğimde hemen bağlandı bu adapter de bence bir sorun var çünkü daha önce kablosuz mouse vs denediğim olmuştu onlarda bir sorun yaşamadım şuan ise adapter Bluetooth olarak gözükmüyor lütfen yardımcı olur musunuz ?