Wi-Fi adaptör sorunu...

Modemin otomatik olarak kanal değiştiriyorsa bundan kaynaklı olabilir.

Modem arayüzüne girin ve kablosuz kategorisinde modeminizin hangi kanalı kullandığına bakın.

Denetim masası->Ağ ve Paylaşım Merkezi->Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin->Adaptörünüzün olduğu seçeneğe sağ tıklayın->Özellikler->Yapılandır buradan adaptörünüzün ağ kanal aralığına bakın farklı ise ya modeminizin ya da adaptörünüzün kanal aralığını değiştirin.

Telefonunda Ağ Çıkıyor ama bilgisayarda çıkmıyor. Doğru mu anladım ?
Evet, ve sadece tek ağ gözükmüyor diğerleri gözüküyor.
Post automatically merged:

Modemin otomatik olarak kanal değiştiriyorsa bundan kaynaklı olabilir.

Modem arayüzüne girin ve kablosuz kategorisinde modeminizin hangi kanalı kullandığına bakın.

Denetim masası->Ağ ve Paylaşım Merkezi->Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin->Adaptörünüzün olduğu seçeneğe sağ tıklayın->Özellikler->Yapılandır buradan adaptörünüzün ağ kanal aralığına bakın farklı ise ya modeminizin ya da adaptörünüzün kanal aralığını değiştirin.
Deneyeceğim, biraz uzun sürebilir şuan başka bir yere taşıyorum sistemi. Geri dönüş yaparım, teşekkürler.

Evet, ve sadece tek ağ gözükmüyor diğerleri gözüküyor.
Valla bilemiyorum.
Bilgisayarındaki o wifi adaptörünü ve wifi ayarlarını komple sıfırlamayı denedin mi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Bir kaç gün sorunsuz ve düşük ping ile çalıştı. Dün gece pingim biraz arttı, sabah kalktığımda diğer ağlar gözüküyordu fakat kendi kullandığım internet gözükmüyordu. Şuan çevredeki bütün internetler gözüküyor, telefonumla aynı fakat kendi internetim hala gözükmüyor... Ne yapabilirim?
Post automatically merged:

Durum böyle ;

Edit ; Gece 2004 güncellemesi gelmiş ondan kaynaklı olma ihtimali var mı?
Driver sorunu

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Geri