Zeki Altay
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Tplink var bende menzil genişletici dublex üst kata taktım ama 100mbps internette cok yavas kalıyor
Muhtemelen duzenlediniz Mesaji sonradan bende o sira yaziyordum sayfayi yenilemedigim icin mesaji gormedimHocam 3 Farklı Öneri Sundum Ya Zaten![]()
Evet Sonradan Eklediğim İki Üründen Birini Alabilirsin Gayet Güzel Fiyatlarda Wİ-Fİ 6 Desteği Sunuyorlar Üstelik .Muhtemelen duzenlediniz Mesaji sonradan bende o sira yaziyordum sayfayi yenilemedigim icin mesaji gormedim
ben baktigimda 3 Tane Yoktu hocam sadece pastakini onermistiniz ve bu guzel al vs. demistiniz parol para vs. bahsetmemistiniz
Ayrica Evet Parolpara/Iyzico/papel vs. neyse Kullanmayi dusunuyorum ama Iste bunalrin sartlari var Bilemm neyi var o yuzden zaten sordum mesela sizin attiginiz urun 800TL Ama Parolparami iyzico mu ne 1000TL Ustu alisveriste geciyordu mesela ve Bagzilari her yerde gecerliyken bagzilari sadece anlastigi firmalarda gecerli kampanyalar
O yuzden Su uygfulamada bu urunu su kampanya ile alabilirsin dediginiz diye onerirseniz daha iyi olur (biraz sizi yoracam ama KB XD)
TP Link Adaptor mu var ? yoksa TP Link Menzil genisletici mi ??? Cunku menzil genisletici zaten bir ise yaramaz HocamTplink var bende menzil genişletici dublex üst kata taktım ama 100mbps internette cok yavas kalıyor
WIFI 6 falan cok bos hocam Daha dogru Duzgun WIFI 5 Yok ki yan odaya zor cekiyorlar Turkiyede Zaten duzgun altyapi bile yokEvet Sonradan Eklediğim İki Üründen Birini Alabilirsin Gayet Güzel Fiyatlarda Wİ-Fİ 6 Desteği Sunuyorlar Üstelik .
Doğru Fakat Ağ Desteğinin Olması İyi Oluyor .TP Link Adaptor mu var ? yoksa TP Link Menzil genisletici mi ??? Cunku menzil genisletici zaten bir ise yaramaz Hocam
Menzil genisleticiler Yani Extender'lar Daha Uzak Mesafeler Icin kullanilir genlde Yani 1 kat ustu icin menzil genisletici almak cok sacma onun yerine firmanin verdigi modemi geri yollayarak Kendiniz modem alip kullanmak ve eger iyi birt modeminiz varsa Iyi bir wifi Adaptoru almak cok daha mantikli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
WIFI 6 falan cok bos hocam Daha dogru Duzgun WIFI 5 Yok ki yan odaya zor cekiyorlar Turkiyede Zaten duzgun altyapi bile yok
yani Wifi 5 Olan ve Baglanti kopmalari yapmayan bir sey yeterli olacaktir
ve dedigim gibi onerdiniz ama hangi kampanyayi kullanabilirim soylediginiz urunu butcveme uygun sekilde almak icin ?
wifi 5 ile wifi 6 nın altyapı ile ne ilgisi var ?TP Link Adaptor mu var ? yoksa TP Link Menzil genisletici mi ??? Cunku menzil genisletici zaten bir ise yaramaz Hocam
Menzil genisleticiler Yani Extender'lar Daha Uzak Mesafeler Icin kullanilir genlde Yani 1 kat ustu icin menzil genisletici almak cok sacma onun yerine firmanin verdigi modemi geri yollayarak Kendiniz modem alip kullanmak ve eger iyi birt modeminiz varsa Iyi bir wifi Adaptoru almak cok daha mantikli olur
WIFI 6 falan cok bos hocam Daha dogru Duzgun WIFI 5 Yok ki yan odaya zor cekiyorlar Turkiyede Zaten duzgun altyapi bile yok
ve dedigim gibi onerdiniz ama hangi kampanyayi kullanabilirim soylediginiz urunu butcveme uygun sekilde almak icin ?
Demek İstediği Şeyi Ben Anladım Hocam .wifi 5 ile wifi 6 nın altyapı ile ne ilgisi var ?
He sonradan Gordum Alttaki 2 urunden bahsediyorsunuz kusura bakmayin ben su 800TL Olan urunden bahsettigni sandimEvet Sonradan Eklediğim İki Üründen Birini Alabilirsin Gayet Güzel Fiyatlarda Wİ-Fİ 6 Desteği Sunuyorlar Üstelik .
Kötü Bence Zaten , Fiyatı Baz Alırsak Alınırdı .He sonradan Gordum Alttaki 2 urunden bahsediyorsunuz kusura bakmayin ben su 800TL Olan urunden bahsettigni sandim
Ama Bu onerdigin 2'si iyi mi ? yabi bilemiyorum bu tarz Urunler Pek Kaliteli gelmiyor bana sahsen onerdiginiz 800TL falan olan iyiyde veya su internette cift antenli olan daha genis olanlar ama Duz bildigimiz kcuuk usb baslkiklari olanlar bana cokta kaliteli gelmiyorlar sahsen Yani ozellilede Cok kolay isiniyorlar isininc'da performanslari dusuyor hele bu yaz aylarinda cok kotu bir tercih olur gibi ve ben gunde 8-9 saat falan bazen daha fazla bilgisayar kullaniyorum yani cok isinir bu yuzden pekte performansli olacagini dusunmuyorum sahsen o 2'sinin
yani dedigim gibi zaten butceme uygun urunler biliyorum aklimda 1 tan'de var ama yinede Belki Su kampanya ile alirsan butcene uygun olur vs. diyebilecekler oldugu icin konuyu actim
mesela bunu alacaktim normalde 120-250TL'ye falan geliyordu Parolpara ve iyzico ile ama o sira 1100TL'm yoktu yanimda Sonrada Kampanya bittimi ne oldu vs. alamadim
![]()
ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 Dual Band USB Adaptör
Birlikte gelen USB uzatma kablosu sayesinde USB-AC58 adaptörü istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz Bu özgürlük ile en iyi sinyali bulmak için ince ayar yapabilir ve en iyi çekim gücünü elde…www.gaming.gen.tr
Hocam Bunu Alabilirsin Gayet İyidir .He sonradan Gordum Alttaki 2 urunden bahsediyorsunuz kusura bakmayin ben su 800TL Olan urunden bahsettigni sandim
Ama Bu onerdigin 2'si iyi mi ? yabi bilemiyorum bu tarz Urunler Pek Kaliteli gelmiyor bana sahsen onerdiginiz 800TL falan olan iyiyde veya su internette cift antenli olan daha genis olanlar ama Duz bildigimiz kcuuk usb baslkiklari olanlar bana cokta kaliteli gelmiyorlar sahsen Yani ozellilede Cok kolay isiniyorlar isininc'da performanslari dusuyor hele bu yaz aylarinda cok kotu bir tercih olur gibi ve ben gunde 8-9 saat falan bazen daha fazla bilgisayar kullaniyorum yani cok isinir bu yuzden pekte performansli olacagini dusunmuyorum sahsen o 2'sinin
yani dedigim gibi zaten butceme uygun urunler biliyorum aklimda 1 tan'de var ama yinede Belki Su kampanya ile alirsan butcene uygun olur vs. diyebilecekler oldugu icin konuyu actim
mesela bunu alacaktim normalde 120-250TL'ye falan geliyordu Parolpara ve iyzico ile ama o sira 1100TL'm yoktu yanimda Sonrada Kampanya bittimi ne oldu vs. alamadim
![]()
ASUS USB-AC58 Kablosuz AC1300 Dual Band USB Adaptör
Birlikte gelen USB uzatma kablosu sayesinde USB-AC58 adaptörü istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz Bu özgürlük ile en iyi sinyali bulmak için ince ayar yapabilir ve en iyi çekim gücünü elde…www.gaming.gen.tr
yani en azindan bilindik markaydi ve 250TL Acikcasi o urun icin bedava benceKötü Bence Zaten , Fiyatı Baz Alırsak Alınırdı .
Evet Ama Tenda Bilindik Marka Değil Mi Yaniyani en azindan bilindik markaydi ve 250TL Acikcasi o urun icin bedava bence
ama dedigim gibi suan su kamoanya ile bunu butcene uygun sekilde alabiliyorsun dediginz urun varsa okeyim ben
Wifi 6 modemle bazen 20Mbps zor alıyorum alıcı desteklemesine rağmen. Mesafe artınca Wifi 7 de olsa kurtarmıyor.TP Link Adaptor mu var ? yoksa TP Link Menzil genisletici mi ??? Cunku menzil genisletici zaten bir ise yaramaz Hocam
Modem Ne ?Wifi 6 modemle bazen 20Mbps zor alıyorum alıcı desteklemesine rağmen. Mesafe artınca Wifi 7 de olsa kurtarmıyor.