Wi-fi Sorunu

kavara1

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba bugün hazır sistemim geldi windows 10 işletim sistemini kurdum driverları yükledim lakin internete hiç bir şekilde bağlanamıyorum.

Ethernet kablosunu taktım fakat tanımlanamayan ağ hatası veriyor ayrıca wifi yok

Wi-fi den bağlanmak istiyorum nasıl bağlanabilirim

(Anakart ile ilgili sorun var diyorlar anakartım asus prime a320 m-f)

Driverları manuel mi kurdunuz? Bir program aracılığı ile mi?

driverları cd ile göndermişler kasada cd rom olmadığı için dosyaları farklı bir laptop aracılığı ile usbye attım ordan kurdum

Merhaba bugün hazır sistemim geldi windows 10 işletim sistemini kurdum driverları yükledim lakin internete hiç bir şekilde bağlanamıyorum.

Ethernet kablosunu taktım fakat tanımlanamayan ağ hatası veriyor ayrıca wifi yok

Wi-fi den bağlanmak istiyorum nasıl bağlanabilirim

(Anakart ile ilgili sorun var diyorlar anakartım Asus prime a320 m-f)
driverbooster ile driverini bulmayı deneyebilirsin. cd lerde eski driver oluyor çoğu zaman o yüzden çalışmamış olabilir

DriverBooster'mı güleyim bari.:ROFLMAO::ROFLMAO:

Laptobumda kullandım Driverı güncelledi sonra yeniden başlattım driverı kurunca. Laptop bir daha açılmadı.
driverbooster ile driverini bulmayı deneyebilirsin. cd lerde eski driver oluyor çoğu zaman o yüzden çalışmamış olabilir

Driver lari ayri ayri kurmak daha sağlıklı ancak anakartınız wifi desteklemiyorsa adaptör almanız gerekir.

DriverBooster'mı güleyim bari.:ROFLMAO::ROFLMAO:

Laptobumda kullandım Driverı güncelledi sonra yeniden başlattım driverı kurunca. Laptop bir daha açılmadı.
boş boş konuşmanın lüzumu yok bende wifi adaptörü kullanıyorum son care driver boosterda denedim ve gayette güzel buldu

Driver booster yalan yanlış Driverlar yüklüyor.
boş boş konuşmanın lüzumu yok bende wifi adaptörü kullanıyorum son care driver boosterda denedim ve gayette güzel buldu
Bilgisayarın başına bir şey gelirse şaşırmasın.

Arama kısmına Ağ Sıfırlama yazıp, ayarları sıfırlayın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Wireless adaptör almanıza gerek yok. Taktığınız kablonun sağlam olduğundan emin olun. Modemi kapatıp açın. Sürücüleri kendi sitesi dışındaki yerlerden indirmeyin. https://www.asus.com/tr/Motherboards/PRIME-A320M-F/HelpDesk_Download/ Windows 10 çoğu sürücüyü otomatik olarak yüklüyor.

Geri