Wifi genişletici alabilirsin.Arkadaşlar modem salonda benim odama modem çok uzak değil ama kablo çekince çirkin duruyor nasıl bir yöntem bulabilirim
Önerdiğinvar mıWifi genişletici alabilirsin.
Ben Aliexpresten Yan Hesap Aldım ilk alışveris ucuz oluyor 300TL gibi bı fiyata modem sinyal güçlendirici aldım modem 1 katta camın önünde 2 katlı binaya bomboş yol var 25 Metre falan 100mb fiber kullanıyorum 16mb falan çekiyorArkadaşlar modem salonda benim odama modem çok uzak değil ama kablo çekince çirkin duruyor nasıl bir yöntem bulabilirim
Ben çinden 300TL aldım baya güzelBütçe nedir.
Max 400Bütçe nedir.
Sedre yorumuma bakarmısın ?Max 400
Hocam kablo çekmek daha mantıklı çirkin dursada arkadaşın attığı şey işine yarar mı bilemiyorumMax 400
Kablosuz wifi güçlendirici istemiyorum az çekiyor diye sinyal güçlendirmek istemiyormu ?Hocam kablo çekmek daha mantıklı çirkin dursada arkadaşın attığı şey işine yarar mı bilemiyorum
Size demedimKablosuz wifi güçlendirici istemiyorum az çekiyor diye sinyal güçlendirmek istemiyormu ?
Hayır PC için net istiyorumKablosuz wifi güçlendirici istemiyorum az çekiyor diye sinyal güçlendirmek istemiyormu ?
MasaüstüKablosuz wifi güçlendirici istemiyorum az çekiyor diye sinyal güçlendirmek istemiyormu ?
Kral donanım arşivin attığı böyle USB şeklinde wi-fi hani laptop gibi yapıyor masaüstü bilgisayari onlar var donanım arşivi çok iyi demişti 400 liraya falan onlardan alsam kötü mü olurHocam kablo çekmek daha mantıklı çirkin dursada arkadaşın attığı şey işine yarar mı bilemiyorum
Hocam genelde wifi ile oynamak pek sağlıklı değil ping çıkabilir en sağlıklısı ethernet kablosu ile kullanmak.Hayır PC için net istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral donanım arşivin attığı böyle USB şeklinde wi-fi hani laptop gibi yapıyor masaüstü bilgisayari onlar var donanım arşivi çok iyi demişti 400 liraya falan onlardan alsam kötü mü olur