Oda bi tercih ancak benim bağlanmasını istediğim cihazlardan da çıkış yapmış olacak hepsine teker teker şifre girmek zor olacaktır. Benim hatırladığıma göre modem ayarlarından istediğimiz cihazı ağdan çıkarabiliyoduk.şifre değiştir
hocam hangi modemi kullandığınıza göre değişirOda bi tercih ancak benim bağlanmasını istediğim cihazlardan da çıkış yapmış olacak hepsine teker teker şifre girmek zor olacaktır. Benim hatırladığıma göre modem ayarlarından istediğimiz cihazı ağdan çıkarabiliyoduk.
Nasıl yapacağım hakkında video falan varmı? (Modem arayüzüne girebiliyorumda pek hakim değilim arayüze)MODEM ARAYÜZÜNE GİR . ORDAN YABANCI OLANLARI BANLAA
Tp link hocamhocam hangi modemi kullandığınıza göre değişir
marka modeli internet yaz , nasıl girilir diye bulursun beeTp link hocam
Cihazların mac adresini nasıl bulacağım? Sanırım şifreyi değiştirmek daha mantıklı gibi görünüyor.MAC Filtrelemesi bölümünden Whitelist oluştur ve evinde bulunan, internete bağlanacak tüm cihazların MAC adreslerini o listeye ekle.
Eklemediğin cihazlar Wi-Fi ağına bağlanamayacak.
Modem arayüzünden bağlı cihazlara bakabilirsin. Tanıdığın aygıtları eklersin.Cihazların mac adresini nasıl bulacağım? Sanırım şifreyi değiştirmek daha mantıklı gibi görünüyor.